Лидерът на "Нощни вълци" потвърди, че нейни членове са на барикадите в Северно Косово

2
Победата на Сърбия е победа на Русия, написа Александър Залдостанов
Победата на Сърбия е победа на Русия, написа Александър Залдостанов Снимка: GazetaBlic

Победата на Сърбия е победа на Русия, написа Александър Залдостанов

Лидерът на руската екстремистка група и прокремълски мотоклуб „Нощни вълциАлександър Залдостанов написа в канала си в Телеграм, че членове на организацията се намират на барикадите, издигнати от сърби в Северно Косово, съобщи КосоваПрес.

Нощни вълци“ е в черния списък на ЕС и на САЩ и членовете им нямат право да влизат на американска територия и в страните от Евросъюза, предаде БТА.

Победата на Сърбия е победа на Русия“, написа Залдостанов.

Нощни вълци“ са основани през 1980 г. като клуб на любителите на мотоциклети и рок музика. През последните години групата е в тесни връзки с руския президент Владимир Путин и често се появява на националистически събития, подкрепяни от Кремъл.

Смята се, че членове на клуба се опитват да насърчават антизападни чувства на много места на Балканите, където поддържат връзки с проруски политици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари