Личен лекар: Аз съм над ТЕЛК-а!

0
Скандален случай от Варна
Скандален случай от Варна Видео: bTV

Скандален случай от Варна

Жена се оплака от грубото отношение на личния си лекар.

Спорът, заснет на видео, възниква, когато тя посещава доктора, за да разбере дали са готови документите на онкоболния ѝ съпруг, с които той да се яви пред ТЕЛК.

Д-р Иван Станчев посреща Ивалина Иванова грубо във вторник следобед.

Цялото това посрещане, цялото това държание, аз не можех дори да се изкажа за направлението, че просто идвам наистина да проверя, не да го пришпорвам, а да видя докъде е стигнало, защото при нас изтича времето“, обяснява Ивалина, предаде bTV.

Сцената се разиграва пред други чакащи пациенти.

Съпругът на Ивалина разказва, че отношението на лекаря е било подобно още първия път, когато той отива в кабинета за направлението - преди две седмици.

Почна да ме обижда, да изразява цинизми към мен, да ми казва да се махам, да изчезвам, след което си влиза в кабинета и си затваря вратата“, обяснява Радослав Иванов.

Семейството се надява да получи разрешение от институциите и веднага да смени личния си лекар с друг, който да подготви нужните им документи.

Остават ни две седмици, в които трябва да сме подали самите документи в ТЕЛК“, обяснява още Ивалина Иванова.

bTV не успява да открие за коментар д-р Станчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Малоумен
    Кой ще приеме такива хора в практиката си като тези от Варна с техния ТЕЛК, естествено за пари ,които са отишли при личния си лекар да го записват,да го провокират ,да му тровят нервите и до пратят в социалните мрежи!То се вижда ,лекарят е извън контрол заради тези там !Този личен лекар трябва да е малоумен да ги запише и да се грижи за тях!Божеееее!
  • 2
    3
    До 2
    Една от трите сестрички на Търговеца на здраве се включи активно. Явно това не е сестричката, която напусна работното си място и сега е продавачка в магазин за алкохол в Русе и е на "Седмото небе" от щастие. Останалите още се подмиват всекидневно, като подготовка за начало на работния ден. Хи-хи-ха. . И 2 е прав, МАНГАЛ съм. Сокерес?
  • 1
    2
    до 1
    Мангал, не се прави на по-неграмотен отколкото и без друго си . По-добре се опитай да се направиш на умен, ама то за това акъл се иска.
  • 3
    1
    Сефте
    В Русе по булевартъТолбобохин, има един Дофтор-Лиучен, дето прави КРИВИ и сестрите си и пациентите си. Като влезеш в приемият му салон (чакалня) и гредореда скърца, та да те е страх да не пропаднеш до първия етаж. Иначе Дофтора има базови познания, ама е слаба ракия. Средностатистически комунист, влязал по партийна линия в МУ Перник, и завършил по милост на ЦК на БКП и ДКМС Русе.. Амин.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари