Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Левента е превзет от беззаконието

14

Здравейте русенци!

Преди две години си построихме къща в в.з. Левента далеч от шума на града, но уви щастието трая само половин година. Точно до нашия двор без и 1 см. отстояние се построи сграда на 4 етажа с регистрация - снек бар с хотелска част. Поне това беше уверението на собственика. Половин година по късно след всичкия шум и разбиране от наша страна има Ресторант с 500 места. Три пъти седмично сватби и сюнети с безобразно силна музика. От силния бас прозорците вибрират. След полунощ задължително заря.

Надяваме се някой някога да защити обикновените хорa, които искат просто да си починат след натоварения работен ден.

Бясна съм от беззаконието

Автор: Анелия Иванова
(Автор: Анелия Иванова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    14
    За сведение на русенци
    При управлението на кмета Пенчо Милков не е възложен за принудително събаряне нито един незаконен строеж . Чудно ли е тогава че общинските власти създават среда за беззаконие, в която никнат незаконни строежи. Толерантността на русенската общественост е безгранична, а липсата на контрол от общинския съвет върху неизпълнението на общинските наредби е обичайна практика. Не ми е известно този общ.съвет да е задължил със свое решение със съответните срокове кмета да извърши действия по наредбите, общинските съветници са над тези неща, оставам с впечатлението, че явяването на сесия е за да се получи възнаграждение . За нивото няма да правя коментар, всеки може да си направи труда да изгледа една сесия. и да си направи извод . Искрено се надявам следващия кмет но Русе да бъде знаещ и можещ , да реанимира нашия умиращ град
  • 28
    13
    Дани
    Разбити пътища тротоари, постоянно някъде строеж стъклени спирки (метални пейчици,на които не може да се сяда)изсечени дървета, презастрояване (на фона на обезлюдяване)за 33г нито едно училище не е построено, за сметка на това има закрити,нито една детска градина,построена(съборени доста)архитектурен хаос, закрити стотици предприятия!!!Таковаха мамата на хубавия град!!!И те ще умрат като всички!!!I
  • 6
    12
    КултураМиЯнко
    Докато сараите стават все повече,няма от какво да се оплаквате.Слагайте фесовете и учете майчиния език.Ние им го позволихме,защото бяхме ,сме и ще бъдем рая.Държава няма има само територия,която скоро ,по естествен път,ще бъде придобита от съседни нам държави. Дерзайте и Аллах е вашия спасител...
  • 31
    11
    плюс-минус
    От Кръгово по булевард Липник в посока Кауфланд има нов строеж, заел почти целия тротоар със строителни оградни пана и е трудно да се върви по тротоара. Вътре в обекта има доста висок кран, който при силен вятър може да се катурне. Защо този частен строителен обект е заел тротоара? Къде е общината? Къде е строителният контрол? Къде е правото? Може би пак някой си е платил на някого.
  • 30
    10
    Кой
    Е разрешил да се строи без отстояние ??? Кой е разреши. ПУП. Кой е приел обекта и дали има съответствие с архитектурния проект . Кой е гл.архитект ,подписал разрешението за строеж.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари