Лена Бориславова: Румен Радев плаши с войни и студени зими, затова сглобихме кабинета

3
Лена Бориславова коментира критиките на президента към кабинета ГЕРБ-ППДБ
Лена Бориславова коментира критиките на президента към кабинета ГЕРБ-ППДБ Снимка: Facebook

Лена Бориславова коментира критиките на президента към кабинета ГЕРБ-ППДБ

Ето какво написа тя:

Иронията на днешния ден:

Ако не съществуваше рискът от поредни безрезултатни избори и Румен Радев да продължи да управлява страната като я отдалечава и излага в Европа, като сключва тайно договори с Боташ за руски газ?, като плаши народа с войни и студени зими, като контролира службите и назначения от него главен секретар на МВР; рискът да сме без бюджет (защото Радев отказа да го внесе през февруари), да не приемем законите по ПВУ (които служебните кабинети не написаха) и да загубим милиони европейско финансиране, може би нямаше да се стигне до тежкото решение да трябва да сглобяваме редовен кабинет с най-големия ни опонент.

Лена Бориславова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    234т23423
    тъпа мърша с промит от американците мозък... такива боклуци като нея, които са национални предатели много ще страдат
  • 4
    6
    Читател
    Гледам червените квадратчета и се чудя, толкова прост народ сме!
  • -8
    5
    фена на Путин
    Ти па какво сглобяваш освен мазни минети под мустак ? Сопол кирлив ! Що не си в управлението , а ? Щото САЩ не дава. Защото си гладна и агресивна разпоретина.
  • -13
    4
    Иванов
    Това ли е жената с голямо Ж? Тя ли е онази, която слага в шише К. Петков, А. Атанасов и Х. Иванов? На кого въздейства най-много - Борисов, Петков, Атанасов или Иванов ? Нейното мнение ли е най-важно за тези хора? Тя ли създаде сгобката? Очевидно да! Дори Борисов й пълзи в краката. Иначе загива. Да тя е Мата Хари на България. В противен случай никой няма да я бръсне за слива, камо ли да я цитира.
  • -5
    3
    Коя
    Ти коя си а сещам се имаше някаква песен за вас а и клип с този Кирчо ли как се казва на някакво стълбище пред апартамент вашия или на господина зад вас .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари