Лена Бориславова публикува снимки от Харвард: Нужно е да губиш с достойнство

3
Най-добрата атестация за политическа зрялост е да умееш да губиш с достойнство, написа началникът на кабинета на Кирил Петков във фейсбук
Най-добрата атестация за политическа зрялост е да умееш да губиш с достойнство, написа началникът на кабинета на Кирил Петков във фейсбук

Началникът на кабинета в оставка Лена Бориславова публикува снимки от студентските си години в Харвард

Публикацията й идва в отговор на вчерашни дебати в Народното събрание за избора на новия - стар председател на КЕВР. За случая Тошко Йорданов от ИТН се появи  тениска с надпис "Harvard law", с което отправи иронично послание към "Продължаваме промяната".

В отговор Лена Бориславова пусна емоционален пост във фейсбук: Ето какво гласи той:

"По повод на част от спекулациите на деня и след научените уроци, че ако не бъдат веднага оспорени, неистините “стават” истини, бих искала да поясня:

Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои персонални правила, а колективно решение на управляващата коалиция. С тях и с кандидатурата на Станислав Тодоров се съгласиха всички партии в коалицията, включително бяха подкрепени в зала от г-жа Ива Митева и г-н Тошко Йорданов.

Няма обективни и професионални аргументи зад поименната нападка срещу мен, като се има предвид, че всички гласуваха единодушно.

Най-добрата атестация за политическа зрялост е да умееш да губиш с достойнство".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    До 4
    А Кръщелно си свидетелство и Личната си карта трябва ли да ти публикува ?
  • -3
    4
    русенец
    По-добре вместо снимки от Харвард да беше снимала дипломата си. И аз бях на дипломиране във Виенския университет и имам снимки от дипломирането на випуска, но това не ме прави възпитаник на Университета във Виена. А по-лесна работа от това да си намериш тога и шапка - няма. Продават ги в изобилие. Дипломата Ленче, снимай дипломата, ама да се чете ясно и четливо номера на дипломата
  • -1
    3
    Джуджо Тошко
    има второ висше образование. Завършил го е е при проф.д-р Славуца Македонска . Частни уроци по духова инструменталистика и по-точно , ДУДУК , при доц. д-р Бареков.
  • 4
    2
    colibri
    '' Нужно е да губиш с достойнство'' /Л. Б./ - мисля си, че тези думи се отнасят най-вече за авторката на тази мисъл! :)
  • 8
    1
    Швейк
    хубави снимки, хубави спомени, но това не те прави добър държавник, разминаването е факт и не е в полза на народ и държава...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари