Лена Бориславова: Не съм била на месечна заплата от 13 000 лева

2
Лена Бориславова отговори на ГЕРБ по повод обвинения за платени консултантски и адвокатски услуги на стойност от 560 000 лева чрез ББР
Лена Бориславова отговори на ГЕРБ по повод обвинения за платени консултантски и адвокатски услуги на стойност от 560 000 лева чрез ББР Снимка: Facebook

Лена Бориславова отговори на ГЕРБ по повод обвинения за платени консултантски и адвокатски услуги на стойност от 560 000 лева чрез ББР

С пост в социалната мрежа тя направи следния коментар:

"ГЕРБ се загрижиха за ББР

Уважаеми ГЕРБ дами, трогателна е фалшивата ви загриженост за състоянието на ББР - банката, която по време на управлението на ГЕРБ бе лична касичка за безвъзмездни грантове (а не заеми!) за приближените до ГЕРБ бизнесмени, свързани с Д.П., Инса Ойл, Вълка и други колоритни герои на ГЕРБерското ни минало. Част от които бизнесмени вече са в просрочие и не си обслужват задълженията, а ББР с новото й ръководство се наложи да влезе принудително в управлението им…

Къде беше тази “загриженост” в предишните 12 години? Къде бяхте с ловките си парламентарни въпроси, когато цялото общество се питаше защо ББР не работи за малкия и среден бизнес? Къде бяхте, когато цялото ръководство на ББР, назначено от Вас, взимаше стотици хиляди за заплата всеки месец?!? Къде, мили ГЕРБ дами?

Ясно е каква е целта на поредното ГЕРБ шоу - отвличане на общественото внимание от скопяването на Изборния кодекс, което плануват да довършат тази седмица чрез генериране на фалшиви скандали.

Късоопашатата лъжа за ощетяването на ББР с 1 млн. лева ще “поври” известно време, докато отново не бъде оборена с факти… но зад нея ще продължи да прозира тоталната импотентност на ГЕРБ да изведе страната от кризите чрез ясна управленска програма и поемане на отговорност.

П.С. Дано не се окаже само, че подавате топката на служебното да смени първото честно ръководство на ББР от години насам!?

П.С. 2 Продължава да се повтаря и друга жълта лъжа относно заплата, която съм получавала от ББР. Никога не съм била служител на заплата на ББР, нито съм получавала лично адвокатско възнаграждение от Банката. При никой работодател не съм била на месечна заплата от над 13 000 лв.

На лъжата краката са къси. И се носят последствия".

Лена Бориславова / Facebook

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    ptica
    Важното е, че Ленчето е бременно в момента, няма значение от кого.
  • 4
    3
    Габи
    Аз чух от медиите, че си била на 14000.Този път казваш истината. Къде и какво работи тази голяма с ециалистка, която въртеше държавата на малкият си пръст.
  • 12
    2
    Добри
    Може да не е била на 13К, а на 20К. Как пък не се върна един млад можеш човек от чужбина, без тарикатлък, необременен политически, без чужда пропаганда, било то руска или американска. А тези готови да ни продадат за тлъста работа я в Световна банка, я в Международния валутен фонд, като си опекат тук работите. Само мошеници като Милен Велчев, Дянков, Киро Про100тото и Лена Общата се завръщат.
  • 4
    1
    Русенец
    Ленче искам те праскам на кучешката и през това време те държа за мустакитата като юзди
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари