Лекарка върна дете, което не може да диша, то припадна

3
Майка разказва ужасяваща история за детето си, което припаднало, след като личната му лекарка отказала да го прегледа / Снимката е илюстративна
Майка разказва ужасяваща история за детето си, което припаднало, след като личната му лекарка отказала да го прегледа / Снимката е илюстративна Снимка: Надежда Чипева

Майка разказва ужасяваща история за детето си, което припаднало, след като личната му лекарка отказала да го прегледа, пише БЛИЦ.

Тя го завела на преглед в столичния медицински център "Медива" в "Люлин". Там обаче лекарката се държала възмутително, по думите на майката.

Ето още какво разказа майката на детето:

"Искам набързо да ви разкажа за една "докторка" от МЦ Медива в Люлин, която от два месеца е педиатър на моя син. Вчера сутринта детето започна да кашля доста силно, придружено с чуващи се хрипове в гърдите. Д-р Тодорова беше втора смяна на работа и ние в 13:45 бяхме там за да си запазим ред, имаше едно бебе преди нас.

За около 20 минути стана някаква лудница от родители и деца. Тодорова излизаше и вкарваше децата по симпатия, когато вече в 15:10 аз и казах, че детето вече много кашля и се задушава и са ни предредили доста деца, тази нагла особа ми заяви: "Ми то и аз кашлям и д-р.... (не и запомних името) е със счупен крак, какво да направим?"

При реакция от моя страна, че това не е отговор, тя отново: "Отговорът е там на регистратурата, запиши си час, свободни има след един месец и отказа да прегледа детето, на което тя е педиатър.

Вечерта към 20:00часа нещата се усложниха и тръгнахме към Токуда. Оказа се, че детето вече е направило бронхиален пристъп (който през деня, ако е било прегледано, е щял да бъде избегнат по думите на лекарката от Токуда) и веднага му направиха инжекция Урбазон, минута след която детето припадна.

Благодаря на лекарите от Токуда,че го стабилизираха и бяха цяла вечер неотлъчно до нас. От шока, който изживях през нощта аз повръщах кръв, от носа също кръв. Повярвайте ми, ще я гоня до дупка Тодорова, вече съм уведомила здравната каса за случая, управителката на МЦ "Медива", като съм подготвила жалба и към Министерство на здравеопазването.
"

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари