Лекарка от Русе пее рок парчета

91
Дори най-редовните пациенти на доктор Кръстева не биха я познали
Дори най-редовните пациенти на доктор Кръстева не биха я познали

От известно време любителите на евъргрийн хитове могат да се насладят в мрежата на You Tube на приятен кавър на непомръкващия дует Лита Форд-Ози Озбърн – „Close my eyes forever”.

Изпълнителите Роси и Иво, както скромно са се афиширали в заглавието, пеят вдъхновено пред микрофоните, а демовидеото им от Коледа до сега е натрупало вече над хиляда гледания в мрежата. Къде е тук русенската връзка? Трудно ще се сетите. Защото и най-редовните й пациенти трудно биха разпознали в русата фея, изпълняваща трудното соло, строгата д-р Кръстева, която ги е посрещала с бяла престилка и медицинско чукче в ръка в лекарския си кабинет, пише briagnews.bg.

А  това наистина е д-р Росица Кръстева – лекар с над 15-годишна практика като невролог, а от 2013 г. началник на отделението по нервни болести в русенската МБАЛ ”Медика”. Иначе младата лекарка е от Павликени, никога не е учила професионално музика, просто пее за удоволствие. Преди Коледа колегата й д-р Павлов от "Медика", също любител рокаджия, я навил да запише клип и да го пусне в You Tube. 

Съвсем нелесното за изпълнение парче на рок легендите Лита Форд и Ози Озбърн Роси записала със свой приятел Ивелин, с когото често пеят пред приятели в компания.

Източник: briagnews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари