Лекари се борят за живота на тийнейджърка в Хасково

0
14-годишното момиче е открито тази нощ да лежи пред общежитие в града
14-годишното момиче е открито тази нощ да лежи пред общежитие в града

14-годишното момиче е открито тази нощ да лежи пред общежитие в града

Полицията изяснява всички факти и обстоятелства около инцидент с 14-годишно момиче, което е с опасност за живота, след като е открито да лежи пред общежитие в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР, предава БТА.

Сигнал за случая е подаден тази сутрин в 2:48 часа от възпитател в общежитието на улица "Видин". Незабавно към мястото са изпратени екипи на полицията и спешни медици. Момичето от Харманли е откарано в болницата за оказване на медицинска помощ.

На място служителите са установили лицата, които са били в контакт с девойката непосредствено преди инцидента. Образувано е досъдебно производство.

Не става дума за агресия или побой, коментираха разследващи. Според предварителна информация, тийнейджърката е паднала от прозорец на третия етаж на сградата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари