Лавров: Русия ще представи документи, показващи истинските събития в Буча

4
Кремъл вече категорично отхвърли всички обвинения, свързани с откриването на голям брой трупове на цивилни граждани в Буча
Кремъл вече категорично отхвърли всички обвинения, свързани с откриването на голям брой трупове на цивилни граждани в Буча Снимка: ЕПА / БГНЕС

Това обяви министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров

Русия ще представи документи, показващи, по думите й, истинската същност на събитията в украинския град Буча. Това посочи министърът на външните работи на Руската Федерация Сергей Лавров, цитиран от АФП и БГНЕС.

Припомняме ви, че Москва бе обвинена заради масовите убийства на цивилни там.

Днес чрез нашия постоянен представител в ООН ще организираме пресконференция, на която ще бъдат представени конкретни документи за истинската същност на събитията“, заяви ръководителят на руската дипломация.

Руското външно министерство съобщи, че конференцията ще се проведе в 22:30 ч. българско време в централата на ООН в Ню Йорк.

Кремъл вече категорично отхвърли всички обвинения, свързани с откриването на голям брой трупове на цивилни граждани в Буча, близо до украинската столица Киев, след изтеглянето на руските сили. Лавров нарече изображенията на починалите "фалшиви", и ги нарече част от кампания на пропаганда и дезинформация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    daskal
    Абе както е тръгнало, накрая да не излезе, че руснаците са влезли в Украйна с бонбонки, балончета и цветя?
  • 4
    4
    До любознателния от любопитния
    Вече навсякъде коментират това, но явно ти четеш само опорките на Митрофанова и Путин
  • 7
    3
    Не вярваме!!!
    Лъжлов: Сатрапия няма да напада Украйна, струпваме войски по границата само за учение с Белосатрапия!
  • -5
    2
    любознателен до 1
    Приятелю "любопитен"! Понеже съм любознателен, ще те помоля да ми кажеш какво разбираш под "вестника" и кой е линка на предоставените снимки от Maxar Technologies?
  • 5
    1
    любопитен
    Ало господин министър, пардон - господин подлога на Путин /използвам термина на вашия представител в България - тетка Митрофанова/. Какво ще покажеш - сателитните снимки от преди 2-3 седмици, показващи труповете по улиците на Буча. Сателитните снимки, които са предоставени от Maxar Technologies, показват, че най-малко 11 от убитите в Буча са били на улицата от 11 март. Че починалите не са загинали скоро, се вижда и от състоянието на труповете, пише вестникът. Повечето тела са в някаква степен на разложение въпреки студеното време в последните седмици. Нещо се бавят вашите монтажисти и сценаристи. Или и те напуснаха великата Русия на Путин и избягаха в гнилия Запад. Какво ще кажеш господин подлога? Това няма защо да ни го покзваш, тогав го знаем.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари