Лъвове, дайте малко почивка на ума си

0
Лъвове, дайте малко почивка на ума си

Овен

Днес рискувате да похарчите много пари, за да си угаждате. Няма нищо лошо в това ви намерение, ако съумеете да си доставите радост и все пак да ви останат средства за другата седмица. Ще бъдете много енергични в забавленията си - дано да е за добро, защото наистина имате нужда от сериозно разтоварване.

Телец

Плановете ви за една хубава почивка могат и да се провалят поради неочаквано възникнал ангажимент. Не се ядосвайте и приемете, че така е трябвало да стане. Ако организирате всичко добре, ще ви остане време за забавления с близките хора.

Близнаци

Малко ще сте изнервени и се постарайте да се овладеете, за да не превърнете празничните дни в неприятен момент. Отличен вариант за вас ще бъде да се разходите сред природата, да се поотпуснете малко след дългата седмица. Обърнете повече внимание и на външния си вид, но не прибягвайте до сложни козметични процедури.

Рак

Ще разберете, че близките ви хора наистина ценят мнението ви. Само не се възгордявайте. Ще ви се наложи да вземате бързи решения, но не се поддавайте на емоции. Целия ден ще ви преследва чувство за глад - похапвайте, но избирайте нискокалорични храни.

Лъв

Добре ще е днес да си намерите работа на открито и да дадете малко почивка на ума си. Поканете приятели в градината, идете на разходка. Никак не е желателно да прекалявате с алкохола.

Дева

Малко раздразнителни ще бъдете през целия ден и е много вероятно това да подразни близките ви хора. Опитайте се да съхраните спокойствието, не правете постоянни забележки на всички. Ако сте на работа в почивния ден, не се опитвайте да напуснете работното си място преждевременно.

Везни

Очаквате ваши близки да пристигнат отдалече и това ви прави малко нервни. Има вероятност да влезете с някой член от семейството в излишни пререкания. По-добре ще е да си намерите някакво интересно занимание.

Скорпион

За разлика от повечето хора вие няма да бъдете много ангажирани през този ден и е възможно в един момент да ви обхване скука. Намерете с какво да запълните времето си, но се постарайте да сте повече на открито. Пазете се от неприятни миризми - дихателните ви пътища са уязвими.

Стрелец

Ще бъдете много натоварени през целия ден и вечерта ще се чувствате изморени. От друга страна ще сте доволни от постиженията си. Не критикувайте близките си за разни дреболии, гледайте по-мащабно на нещата в отношенията ви.

Козирог

Постарайте се в днешния ден да владеете нервите си, макар че ще ви бъде значително напрегнато. Очакваните гости ще се забавят, нещата няма да се получават според намеренията ви, но нищо фатално няма във всичко това. Запазете на всяка цена доброто си настроение.

Водолей

Малко напрегнат ще е денят ви, но пък вечерта ще бъдете много доволни от преживяванията си. Именно днес ще разберете колко ви обичат вашите близки. Отвърнете им също с много внимание.

Риби

Постарайте се да прекарате един полезен и приятен ден. Не се занимавайте с досадни за вас дела. Разхождайте се, говорете си с близки и приятели. Имате нужда от абсолютно пълноценна почивка.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари