Лампа падна върху автобус в тунел на магистрала "Хемус"

0
За щастие пострадали няма
За щастие пострадали няма

В последния тунел на магистрала "Хемус" в посока Правец - "Витиня", осветително тяло се е с стоварило върху движещ се автобус на "Юнион Ивкони", научихме от "24 часа".

За щастие пострадали няма. Инцидентът е причина за километрично задръстване, което се е образувало в тази посока.

Новината бе потвърдена от изпълнителния директор на "Юнион-Ивкони" Георги Атанасов: "Най-важното е, че няма пострадали сред пътниците при инцидента. Веднага към мястото на събитието изпратихме резервен автобус. Пътниците вече са претоварени на него и обезпечени с всичко необходимо. Автобусът, върху който се стовариха част от осветителните тела, също е отстранен от пътното платно и не пречи на движението. Още в понеделник ще се събере управата на фирмата ни и ще обсъдим евентуални компенсации за инцидента".

На 5 февруари т.г. ламарина от паднала лампа в тунела "Ечемишка" на магистрала "Хемус" проби черепа на возещата се в кола 64-годишна пенсионерка Елена Горанова. Тя е пътувала от провинцията, където е адресно регистрирана, към София. Медицинската експертиза на Горанова показа, че жената е умряла от множество травми. Тя имала 2 смъртоносни наранявания на главата, като при едната ламарина се е забила в черепа й. След това осветителните тела в тунела бяха основно ремонтирани, а магистралата - затворена за няколко дни.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари