"Lafka" милионерите на 2015

0
Сигурно си мислите, че е невъзможно животът ви за един миг да се промени...
Сигурно си мислите, че е невъзможно животът ви за един миг да се промени...

Сигурно си мислите, че е невъзможно животът ви за един миг да се промени... да сбъднете всичките си мечти, да пътувате по света, да си купите нова кола, дом и да живеете нормален живот в България.

Историите, които ще прочетете по-долу, са живо доказателство, че късметът дебне буквално на съседния ъгъл. Тези хора живеят в различни части на България, на различна възраст са, имат различни професии и начин на живот, но в техните разкази има нещо общо, пише Struma.bg

Всички те са вярвали в късмета си.

Достатъчно е вие да го направите и да се огледате около вас...

Над 50 милиона лева раздаде  Lafka на десетки щастливци през 2015 година. Сред тях най-често са суми от по 100 000 лева, както и апартаменти. 

Варна е сред градовете с най-много награди. 

Една от тях отиде при Тихомира Илиева. Момичето е на 24 години, родом от Казанлък. Живее и учи във Варна, откъдето закупува и печелившото билетче.

На късметлийския пункт тя се сдобива с печалбата от 100 000 лв. от играта „Лото+“. Тихомира споделя, че е вярвала, че ще спечели от Национална лотария, и играе през последната половин година, като няма стратегия или любим билет. „Просто си купувам билети“, разказва тя. С печалбата смята да си вземе собствено жилище и съветва всички участници „да си закупуват билетчета“.

Спечелените големи печалби през 2015 в игрите на Национална лотария в област Варна са 55.

Денят 13 август 2015 г. със сигурност ще остане паметен за 20-годишната Виктория Куманова от Варна.

На път за работа младото момиче решава да изпробва късмета си и само срещу 2 лева се сдобива с талон „Златната седмица“ на Национална лотария. Виктория признава, че често играе на игрите на Национална лотария, като този път решила да пробва късмета си с билет "ЗЛАТНАТА 7". Фаталната за някои дата 13 се оказва щастлива за варненката, защото точно тогава печели един килограм чисто злато. 

Шуменци се радват на 18 награди

В област Шумен има 18 печалби, спечелени от началото на годината.
Цветелина Адамова от Свищов е на 23 години, безработна. Любимият й билет е „Златните пирамиди“, с който печели 50 000 лв. Играе от няколко месеца.  

Участничката споделя, че досега не е печелила от други игри, но този път е имала предчувствие, че това ще се случи. Със сумата ще си купи жилище и мечтае да започне собствен бизнес.

През 2015 г. само във Великотърновска област са спечелени 18 големи печалби от игрите на Национална лотария.

175 печалби са раздадени в Софийска област 

През 2015 г. само в София и Софийска област са спечелени над 175 големи печалби от игрите на Национална лотария.
Юсеин Иванов от град Елин Пелин си е закупил печелившия билет от обект на Лафка в София. От там се сдобива с 100 000 лв. от „Лото+“.

32-годишният Юсеин в момента работи във Франция. Играе от две години, като си купува при всяка възможност от всички видове билети. Големите печалби са причината да играе, сам признава Юсеин. С печалбата мечтае да си построи собствена къща, да започне собствен бизнес и да се завърне в България.

Банковата служителка Ралица Димитрова от Ботевград спечели 1 510 000 от джакпота на Лото 6/47, пускайки своя печеливш залог отново в обект на Lafka.

Безработна взе 100 хиляди от Lafka в Русе.

От началото на годината в област Русе са спечелени 20 големи печалби от игрите на Национална лотария. 

35-годишната Ренета Стойчева, в момента безработна, играе от няколко месеца, за да си пробва късмета. Надявала се е на печалба, но не и на печалба от 100 000 лв. Късметлийския си билет от „Лото+“ закупила от обект на Lafka в Русе.

Щастливката споделя,че все още не може да осъзнае, че е спечелила толкова голяма сума. С печалбата смята да си покрие кредитите и да си купи мечтаното от нея жилище. На всички участници на Национална лотария пожелава „да изпитат тази емоция и късметът да бъде с тях“

В Габрово 15 имат нов живот

Добрина Стоева, на 63 г., от гр. Габрово, спечели 100 000 лв. от „Кеш х 20“, купувайки си билетче от обект на Lafka.

Късметлийката, която има собствен бизнес, сподели, че играе от създаването на играта и че просто играта й доставя удоволствие и обича да играе. Все още не е решила за какво ще използва спечелената награда. 

През изминалата година 15 жители на Габровска област са взели големи награди от Национална лотария. Една от тях е и Гюлсерен Комбова, която се сдоби с 500 000 лв. от „Златните пирамиди“.

32-ма са късметлиите в Пазарджик 

Цветан Георгиев от Пазарджик, на 46 г., спечели 50 000 лв. от „Златните пирамиди“ купувайки своя печеливш билет от обект на Lafka.

Цветан, който е шофьор по професия, сподели, че е вярвал, че ще спечели, защото вече е печелил 100 лв., и вярва, че ще продължи да печели. Купува си поне веднъж седмично билети на Националната лотария. С печалбата смята да купи мечтани подаръци на семейството си и може би апартамент. Печалбата, за която играе и за която мечтае, е 250 000 лв. На останалите участници на Национална лотария пожелава „да участват и да спечелят като мен“. От началото на годината в Пазардишка област са спечелени 32 големи награди. 

С нови домове се сдобиха в Пловдив

Живка Ангелова е поредният спечелил от Пловдивска област.

От началото на годината в Благоевградска област са спечелени 52 големи печалби от игрите на Национална лотария.

Перничани подаряват награди на децата си

Даниел Антов от Перник спечели 50 000 лв. от „Лото+”.

Реших да си пробвам късмета, просто минавах покрай пункт“. Късметлията, закупил своя печеливш билет от обект на Lafka, сподели, че смята да вложи печалбата от 50 000 лв. в образованието на сина си, който догодина е абитуриент. 
Марика Йорданова, на 71 години, и Венета, също от град Перник, си спечелиха 50 000 лв. от „Златните пирамиди“, билетчето отново е купено от Lafka. Печелившите споделят: "Хората имат нужда от късмет. Печалбата ти дава нов стимул за живот, събужда те от сън".
От началото на годината в Пернишка област са спечелени 19 големи печалби от игрите на Национална лотария.

Готвачка се сдоби с мезонет за 200 000 лева в Старозагорско 

Фатме Халил от село Радунци живее в Стара Загора и си спечели мезонет на стойност 200 000 лв. от билета на Национална лотария „Мечтаният дом“. „Това е най-щастливия момент след раждането на децата ми“, споделя 51-годишната готвачка. Късметлийката разказва, че много обича да играе, дори й е хоби. Редовно си купува билети от Lafka в близост до работното си място. От там купува и печелившия билет. „Продавачката в Lafka вече ме познава, защото редовно си купувам билети от нея“. 
Два дни Фатме не си е купувала билет и е взела накуп 4 билета. Единият от тях е бил късметлийски. С печалбата сподели, че ще си купи апартамент, за да не плаща наем, също и кола, и ще помага на близки семейства и приятели. На всички късметлийката пожелава „да мечтаят, да не губят вяра, за да спечелят.“ 
От началото на годината в Старозагорска област са раздадени 45 големи печалби от игрите на Национална лотария.

Източник: Struma.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари