КЗП: Ще се търси трайно извънсъдебно решение с мобилните оператори

2
В случай, че не бъде постигнато такова, правата на потребителите ще бъдат отстоявани в компетентния съд
В случай, че не бъде постигнато такова, правата на потребителите ще бъдат отстоявани в компетентния съд Снимка: БГНЕС

В случай, че не бъде постигнато такова, правата на потребителите ще бъдат отстоявани в компетентния съд

Председателят на Комисията за защита на потребителите внася доклад, който разглежда начините за осигуряване на равнопоставено положение на потребителите спрямо мобилните оператори при индексацията на месечните абонаментни такси, съобщиха от комисията.

На основание чл. 148, ал. 1, т. 3 от Закона за защита на потребителите мобилните оператори са поискали преговори за клаузата. Насрочената среща между тях и Комисията за защита на потребителите е на 28.02, на която ще се търси трайно извънсъдебно решение на въпроса. В случай, че не бъде постигнато такова, правата на потребителите ще бъдат отстоявани в компетентния съд от Комисията, предава БГНЕС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    люпилните на терминатори
    след бъг във телвфоните на xiaomi и iphone слeдващия терминатор тръгва от А1 и от там през сърбия германия унищожава планетата като за бъга бил изкуствен интелект чел КЗП заплахата за А1 за виновен чрез невъзможен предмет измислил електромагнитни дронове Xiaomi
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари