"Курви"- така мюсюлманските сайтове рекламират европейките

0
Мюсюлмани зоват белите жени да раждат само от тях, за да може да се ислямириза Европа
Мюсюлмани зоват белите жени да раждат само от тях, за да може да се ислямириза Европа

&quot;<strong class='keys'>Курви</strong>&quot;, &quot;робини&quot;- така мюсюлманските сайтове рекламират <strong class='keys'>европейки</strong>те

„Курви“, „робини“, „обект на насилие“… така са рекламирани европейските жени в мюсюлманските сайтове, разкрива немски сайт.

На ужасяващи снимки се виждат голи бели жени, със завързани ръце и крака, с маски на очите, в горния ляв ъгъл пише „Мигранти, добре дошли в Германия“, а долу на снимките има немския флаг с полумесец по средата. На още по-дръзки фотоси се виждат бели, млади момичета, с верига на гушата, които чистят под с метла, а текстът гласи „чисти дома на мюсюлманския си господар, бяло прасе. Ти не си човек, ти си робиня.“

Оказва се, че има вече десетки сайтове, в които европейски жени са снимани в унизителни ситуации, а около тях има надписи от рода „мюсюлмански господар“, „европейките са наши“ и други пропагандни лозунги.

Някои надписи стигат по-далече като казват, че „ислямът ще завладее света, само ако Европа падне“. В различни текстове се казва, че европейските мъже трябва правят по-малко деца за сметка на мюсюлманите. Трябва да се раждат повече мюсюлманчета, да се създаде нова раса, нов континент - Еврабия, се казва в някои призиви.

Германските жени от години са обиждани и тормозени от друговерците. Множеството инциденти, които се случиха в Германия са показателни, че случващото се не е просто заплаха, а реална цел.

Източник: nbox.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари