Кучето Патрон изрови близо 90 руски взривни устройства в Украйна

0
Кучето носи военна защитна жилетка
Кучето носи военна защитна жилетка

Кучето носи военна защитна жилетка

Кучето Патрон е член на Държавната служба за спешни случаи на Украйна и в момента е базиран в северния украински град Чернигов, където се превърна в талисман на черниговските пиротехници.

Патрон, което работи със спасителите в Чернигов, помогна за обезвреждането на близо 90 взривни устройства от началото на пълномащабната инвазия, съобщиха украинските власти, цитирани от Евроком.

Патрон често се вижда с военна защитна жилетка, докато минава през пръст и развалини за неексплодирали бомби.

Държавната служба за извънредни ситуации на Украйна разкри във Facebook, че Патрон се присъединява към екипа на сапьорите, за да предупреди оцелелите за опасностите от военните отломки около техните квартали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари