Кучета използват услугите на столичния градски транспорт

1

Софиянци споделят в социалните медии снимки на кучета, които редовно пътуват в автобусите редом с хората

През уикенда столичани станаха свидетели как бездомно куче ползва услугите на градския транспорт, за да се стопли. Както и да се придвижи до центъра на столицата. Предвид студените януарски дни кучето се възползва от удобните седалки на тролей № 2. На тях то спи необезпокоявано и само.

Снимката е публикувана във Фейсбук групата "Забелязано в София" и се оказва, че това не е единичен случай. Кучета са заснемани масово да пътуват в автобусните линии на градския транспорт в столицата.

Реакциите на хората са разнопосочни - някои се умиляват от животинките, други се възмущават.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари