Кубрат Пулев: Аз съм максимално критичен към себе си

0
Кубрат Пулев застава срещу украинския Хълк на 30 март в София
Кубрат Пулев застава срещу украинския Хълк на 30 март в София Видео: NOVA

Кубрат Пулев застава срещу украинския Хълк на 30 март в София

България срещу Украйна на боксовия ринг. Кубрат Пулев застава срещу украинския Хълк на 30 март в София. Двамата братя излизат за шампионските титли в своите категории.

„Знам точно къде се намирам в пространството. Винаги много изисквам от себе си, доволен съм, но съм и максимално критичен”, заяви боксьорът Кубрат Пулев в предаването „На фокус” по NOVA.

Кобрата твърди, че обожава да го критикуват. „Всеки човек има слаби страни – не сме богове, не трябва да се сърдим и на другите. Скоро беше Прошка, моля за прошка, ако съм бил по-арогантен”, каза боксьорът.

Неговият брат – Тервел Пулев, каза, че е способен да се усмихне, дори когато го наранят.

Усмивката може да парира всеки гняв, всяка злоба. Не знаеш на човека колко му е тежко и тази злоба от какво е породена. Затова гледам да не подхождам първосигнално”, сподели Тервел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари