Крум Зарков: Министерството на правосъдието охранява Борислав Сарафов

0
Правосъдният министър коментира, че сезирането на ВСС от негова страна не е на дневен ред, тъй като съветът трябва да се произнесе първо по три други искания
Правосъдният министър коментира, че сезирането на ВСС от негова страна не е на дневен ред, тъй като съветът трябва да се произнесе първо по три други искания Видео: bTV

Правосъдният министър коментира, че сезирането на ВСС от негова страна не е на дневен ред, тъй като съветът трябва да се произнесе първо по три други искания

Министерство на правосъдието охранява Борислав Сарафов от вчера вечерта. Не е нормална ситуацията, но след като той се чувства застрашен, ние не можем да откажем“, каза правосъдният министър Крум Зарков, цитиран от bTV.

Той коментира, че сезирането на ВСС от негова страна не е на дневен ред, тъй като съветът трябва да се произнесе по три други искания първо.

Първостепенният въпрос е дали са решени да влезнат по същество по старите проблеми и да си свършат работата“, каза правосъдният министър.

Надявам се последните развития да са убедили всички, че така повече просто не може“, каза Зарков. Той допълни, че смяната на ВСС в момента не е на дневен ред, но се надява скоро да бъде.

Истини, които аз и мои колеги, и много други анализатори са изговаряли много пъти, бяха казани в голата им грозота от върховете на съдебната система. Нека спрем с обвиненията в политиканстване. Въпросите са на масата, решенията са ясни“, категоричен е Зарков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари