Крива пътна маркировка предизвика недоволство в Шумен

0
Мисля че това е абсолютно безумие, коментира жител на града
Мисля че това е абсолютно безумие, коментира жител на града Видео: bTV

Предстоят да бъдат поставени и гумени ограничители в бъдеще

Крива маркировка на кръгово кръстовище в Шумен предизвика недоволство и ирония в социалните мрежи.

Въпросното кръстовище е незаконосъобразно изградено, а това стана ясно след тежка катастрофа със загинала жена през есента на 2022-ра година.

В опит да реши проблема, от Община Шумен решиха да реорганизират кръстовището, от фирмата която нанася маркировката обаче са изпълнили вътрешния кръг изключително неточно.

По проект той трябва да е с елипсовидни очертания, а предстои да бъдат поставени и гумени ограничители в бъдеще, информира bTV.

А за трайното решаване на проблема с кръстовището се изработва нов проект за изцяло нова организация на движението там.

Мисля че това е абсолютно безумие, безумие. Не знам кои инженери го правят и как го изчисляват, но това е безумие, такъв вътрешен кръг просто е, нямам думи, казах ви че нямам думи. Не съм инженер, но мога да го изработя по добре отколкото инженерите, това е“, коментира Генади Маринов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари