Критична е КОВИД ситуацията в община Бяла

2
Заради самолечение и настъпили усложнения, всеки ден от МБАЛ "Юлия Вревска" се изпращат по трима-четирима пациенти в лечебните заведения в Русе за интензивна грижа
Заради самолечение и настъпили усложнения, всеки ден от МБАЛ "Юлия Вревска" се изпращат по трима-четирима пациенти в лечебните заведения в Русе за интензивна грижа Видео: КИС 13

Над 900 на 100 000 души достигна заболеваемостта от КОВИД-19 в община Бяла

Там отчитат и изключително висок процент на положителните проби – между 30 и 35% от всички изследвани, предаде КИС 13

Заради самолечение и настъпили усложнения, всеки ден от МБАЛ "Юлия Вревска" се изпращат по трима-четирима пациенти в лечебните заведения в Русе за интензивна грижа, коментира за Новините на телевизия КИС 13 прокуристът на болницата Димитър Димитров.

Тъй като общината се намира в тъмно червена зона по разпространение на заразата, присъствените учебни занятия са преустановени, като обучението се провежда дистанционно.

През последния месец броят на болните от КОВИД-19, които са настанени за лечение в МБАЛ "Юлия Вревска" се запазва един и същ – около и над 40 пациенти.

Лабораторията в беленската болница е една от 8-те в областта, където ще се правят безплатни антигенни тестове за получаване на сертификат. На всички оторизирани места в региона вече са раздени над 10 000 антигенни теста.

Вижте повече подробности за КОВИД кризата в община Бяла във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Реших да се сдобря с жената. Викам си, що не ѝ купя рокля? Лошото е, че се събуди гадината, точно когато я мерех с рулетката.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари