Кристиян Шкварек: Оказва се, че няма по-квалифициран експерт в цяла България от жената на Лорер

4
Съвсем скоро очакваме пощенска марка с нейния лик като символ на българския успех, пошегува се представителят на Европейските Консерватори и Реформисти в България
Съвсем скоро очакваме пощенска марка с нейния лик като символ на българския успех, пошегува се представителят на Европейските Консерватори и Реформисти в България Снимка: Фейсбук

Тази жена е невероятна и искам да изразя своето възхищение.

Едновременно се грижи за три деца и мъж - министър, с когото ще управляват евроресурс от над 6 млрд.лева.

Успоредно с това бе назначена да върти кабинета на вицепремиера и министър на финансите. Там се управлява многократно по-голям ресурс.

От вчера пък в свободното си време ще осъществява и надзор върху Националната здравно-осигурителна каса.

За всяка от тези позиции са търсили човек първо на свободния пазар, с конкурс, ама три пъти подред се оказва, че няма по-квалифициран експерт в цяла България от жената на Лорер. Невероятно съвпадение, но понякога е така.

Съвсем скоро очакваме пощенска марка с нейния лик като символ на българския успех.

Кристиян Шкварек, Представител на групата на Европейските Консерватори и Реформисти в България, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    Хахаха
    Шкварек - най-загриженият за децата бездетен български консерватор с най-българско име.
  • 3
    6
    Тъй, тъй
    Педер@сти при педер@сти се приютяват! https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/12/28/4298039_organizaciiata_na_evreite_shalom_prijuti_lgbti_centur/
  • -1
    5
    Шалом, Даниел!
    Даниел Лорер - роден е на 28 май 1976 г. в София. Завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Участва в младежкото движение на социалистическата партия в Израел. Работи като IT експерт в израелската хай-тек компания Mercury Interactive, един от създателите на Optiim, хай-тек компания за софтуерни решения, базирана в Истанбул,.Член е на управителния съвет на организацията на евреите в България „Шалом“. Преподава в Центъра за приложни изследвания и иновации в природните науки и в Центъра за икономически стратегии и конкурентоспособност към Софийският университет „Св. Климент Охридски“ – т.нар. харвардски курсове, заедно с Кирил Петков и Асен Василев. В днешно време Лорер е български бизнесмен, инвеститор, предприемач и политик от ПП "Продължаваме промяната". Бил е съветник в кабинета на министъра на икономиката Кирил Петков и председател на Комисията по прозрачност към министерството на икономиката в първия служебен кабинет на Стефан Янев от 12 май 2021 г. до 15 септември 2021 г., назначен от президента Румен Радев. Избран от 47-ото Народно събрание за министър на иновациите и растежа на 13 декември 2021 г.
  • -1
    4
    И все пак ...
    Съпругата на министър Даниел Лорер, Виолета може да се похвали със завидна имотна декларация и спестени пари в банката. В документа тя е декларирала 29 различни собствености, повечето във Варна и Кранево като: апартаменти, магазини, места с право на строеж и други. Стойността им приблизително се оценява на около 800 хиляди лева. Отделно семейство Лорер притежават 6 ниви и са спестили в банката сумата от 275 хиляди лева. Виолета Лорер от дълги години работи в екип с настоящия финансов министър Асен Василев. През 2013 когато той е зам.-служебен министър тя е в екипа му, а после се връща във финансовото министерство по време на кабинета „Стефан Янев“, а след приемането на редовния кабинет, Василев я назначи за шеф на кабинета си. Със свое решение пък Министерски съвет, част от който е и съпругът ѝ, Виолета Лорер е назначена и в надзора на НЗОК.
  • 6
    3
    русенец
    Важното е, че продължаваме промяната и няма шуро-баджанащина! Вече назначаваме по-близки. В най-скоро време постовете ще станат фамилни, а изборите - занимание за съвсем тъпите. На тези гласуваха 30% от 7 000 000 избиратели според списъка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари