Кристина Петкова: Вратичка в закона позволява проникване на руско влияние

1
Коя е тази вратичка?
Коя е тази вратичка? Видео: NOVA

Коя е тази вратичка?

"Вратичка в закона позволява проникване на руско влияние в България". Това каза депутатът от ПП-ДБ и зам.-председател на ДСБ Кристина Петкова. По думите ѝ това се случва като чужденци получават българско гражданство заради спортни заслуги. Колко са обаче те – ресорното Министерство на младежта и спорта не знае.

Има случаи на руски граждани, за които няма никакви данни да са свързани със спорта изобщо. В мотивировката им пише, че са служители на руския „Лукойл”. Впоследствие единият става изпълнителен директор и пълномощник на „Лукойл”-България, а другият – член на борда на „Петрол” АД. По този начин тези лица, нямащи нищо общо със спорта, получават българско гражданство, обясни народният представител, цитирана от NOVA. По думите ѝ няма данни тези мъже да играят баскетбол, както се твърди. Според Петкова това е пробив в националната ни сигурност, която се случва със съдействието на ДАНС.

Депутатът от ПП-ДБ разкри, че бившият руски посланик у нас също е получил българско гражданство след края на мандата си. Основанието – развитие на обществено-икономическите отношения между България и Русия. Впоследствие, заради това, че единият родител има българско гражданство, такова получава и синът на дипломата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    Читател
    ДСБ е отломка от СДС,създадена от Ив. Костов.Една сбирщина със затихващи функции.Днес пришивайки се към ПП-ГЕРБ,Кристина и нейният сподвижник Ат.Ат.,желаят да покажат на българите,че дсб все още е жива.Побеснял за власт Ат.Ат. ненавижда всичко по пътя си,което стърчи над него.Само когато спи,не злослови по адрес на президента Радев. С К.Петков се изпреварват, кой да бъде повече забелязан от посолството на САЩ,с неистовата си омраза към един славянски,приятелски народ на България,Русия.
  • 9
    5
    Ридик
    Тази очиларка защо е толкова грозна? С такава грозна мутра, нищо чудно, че мрази руснаците.
  • 13
    4
    чичомиткобрат
    Че какво лошо има в това да има руско влияние? По-добре от евроамериканско комунистическо влияние във всеки случай.
  • 18
    3
    слушай, не мисли
    Ако дава възможност за руско влияние чрез гражданство, не е ли същото и за други националности? Например ... македонско влияние, или американско :)) Еб..ти и простотиите, много хейт има в тази.
  • 16
    2
    ...
    Жалък, безполезен, умирисан, кьорав кокершпаньол. Излиза някаква чекиджийка в сутрешния прайм тайм в неделя с почти 20 минути време да ръси злоба по Русия. Тази умирисница не е отгледала нито един домат, не е изпържила нито чифт яйца, със сигурност е и бездетна. Коя си ти да ми даваш наклон чие влияние да избирам и да уважавам ? Ще си уважавам Русия колкото си искам.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари