Кристиано Роналдо зарадва дете, оцеляло при земетресението в Сирия

0
Португалецът сбъдна мечтата на Набил Саид
Португалецът сбъдна мечтата на Набил Саид

Португалецът сбъдна мечтата на Набил Саид

Кристиано Роналдо не успя да зарадва с гол Ал Насър в последния мач от първенството на Саудитска Арабия, но за сметка на това сбъдна мечтата на дете. Набил Саид се срещна със своя идол преди мача на тима от Рияд срещу Ал Батин, сподели bTV.

6-годишният малчуган е сред оцелелите от опустошителното земетресение, което разтърси Турция и Сирия на 6 февруари. Пред спасителния сирийския спасителен екип момчето завява, че иска да се срещне с португалеца.

Видеото набира популярност на бърза ръка и стига до милиони, включително и до приближения до клуба бизнесмен Тюрки Алалшик. Последният осъществява мечтата на момчето, което със сигурност ще запомни този момент. Набил дори изгледа победата на Роналдо и компания с 3:1 срещи Ал Батин.

Обичам Кристиано Роналдо, защото той е страхотен играч. Дано мога да играя като него и да тренирам с Ал Насър“, споделя малчуганът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари