Кристиано Роналдо получил оферта от 200 милиона евро на година

0
Офертата на саудитския клуб "Ал Насър" е за договор за две години и половина
Офертата на саудитския клуб "Ал Насър" е за договор за две години и половина Снимка: GettyImages

Офертата на саудитския клуб "Ал Насър" е за договор за две години и половина

Кристиано Роналдо е все по-близо до това да продължи кариерата си в саудитския клуб "Ал Насър", пише испанското спортно издание "Марка", цитирано от БГНЕС. Според информацията тимът предлага на португалеца договор за две години и половина и заплата от 200 милиона евро на година.

Това надвишава многократно всички други предложения, които стоят пред Роналдо, включително и от американската "Мейджър Лийг Сокър". Основното желание на Кристиано е да продължи да играе в Европа за отбор, който е сред претендентите за Шампионската лига, но изглежда все по-вероятно това да не се случи. Според изданието именно поради тази причина носителят на "Златната топка" ще избере изключително примамливата оферта на "Ал Насър".

Грандът на Саудитска Арабия е воден от Руди Гарсия, а в редиците на тима са колумбийският вратар Давид Оспина и испанецът Алваро Гонсалес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари