Кристиано Роналдо: Аз вкарах гола!

0
Всички официални източници твърдят, че попадението е на Бруно Фернандеш
Всички официални източници твърдят, че попадението е на Бруно Фернандеш

Всички официални източници твърдят, че попадението е на Бруно Фернандеш

Кристиано Роналдо продължава да вярва, че именно той е вкарал първия гол за Португалия срещу Уругвай, въпреки че всички официални източници твърдят, че попадението е на Бруно Фернандеш.

Именно той центрира в наказателното поле на „урусите”, където Роналдо понечи да играе с глава, но в крайна сметка не докосна топката и тя влетя в мрежата за 1:0. Първоначално от ФИФА обявиха Роналдо за голмайстор, но минути по-късно се коригираха и зачетоха попадението на Фернандеш, предаде Gong.bg.

Това щеше да бъде гол номер 1000 в кариерата на Роналдо, но явно португалецът ще трябва да почака.

Бившият национал на САЩ - Алекси Лалас разкри, че веднага след мача, още от съблекалнята, Роналдо е изпратил съобщение на Пиърс Морган, в което е бил категоричен, че е докоснал топката при центрирането на Фернандеш. По всичко личи, че Роналдо и Морган са в много близки отношения, особено след като футболистът даде скандално интервю пред него, което пък доведе до изгонването му от Манчестър Юнайтед.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари