Кристиан бил изгонен от училище заради лоша дисциплина

19
Млади, безразсъдни и дрогирани - такъв е профилът на младежите, участвали в катастрофата с журналиста Милен Цветков
Млади, безразсъдни и дрогирани - такъв е профилът на младежите, участвали в катастрофата с журналиста Милен Цветков Видео: bTV

Млади, безразсъдни и дрогирани - такъв е профилът на младежите, участвали в катастрофата с журналиста Милен Цветков.

22-годишният водач няма криминални регистрации, докато приятелят му - Георги Иванов, е с условна присъда за грабеж от бензиностанция, предаде bTV.

По информация на bTV в десети клас Кристиан Николов е бил преместен от 73-то училище във 91 Немска езикова гимназия. Причината – лоша дисциплина в училище. Рисувал обидни графити, а след кражба от супермаркет бил изгонен.

„Това е отвратителен, грозен бунт срещу цялата система. Ние виждаме пожара, не виждаме малкото пламъче – то тръгва от момента, когато това дете пресече на червено“, обясни психологът Младен Владимиров.

Неговият приятел – Георги, син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, е осъден условно, когато е на 17. Тогава тийнейджърът опитва да обере бензиностанция, отмъква по-малко от 1000 лева.

Осъден е и да плати 10 000 лева, потвърдиха източници на bTV от съда. В деня на катастрофата Георги бяга от местопроизшествието.

„Най-вероятно това момче е вярвало, че ще избегне правосъдие и си е вярвало, че за пореден път ще надхитри системата. Те са гледали на всички това като на телевизионна игра – натискаш Undo и рестартираш“, коментира още Младен Владимиров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари