Криско и Мария Илиева пеят за русенци тази вечер

0
Криско и Мария Илиева пеят за русенци тази вечер
Събитието „Звуци и картини от Русе” е днес, 26 юни, от 19 ч. в зала „Европа” (Доходно здание). Промяната в програмата се наложи, поради разразилата се буря на 24 юни. Зрителите ще могат да проследят третата част на аудиовизуалната импресия по проект на Сдружение „Европейски пространства 21”.

Експерименталният пърформанс „Звуци и картини от Русе” съчетава музикални изпълнения на живо и VJ сет на дигитално съдържание, структурирани в осем епизода. Партньор в реализацията на събитието е Биг Бенд – Русе с диригент Димчо Рубчев.

Творческият екип е в състав: VJ Андрей Тотев, дигитално съдържание Арена Медиа, идея и режисура Димитър Липовански, монтаж Теодор Мечев, редактор Цвета Ненова, звук Венцислав Михов.

Вечерта на 26 юни турнето на радио и телевизия The Voice ще срещнат русенските фенове с най-актуалните български изпълнители - Мария Илиева, Михаела Филева, Били Хлапето и Криско, Жана Бергендорф, Сантра, JJ, Pavel и Venci Venc’, Dexter.

Част от музикалното събитие са и DJ Doncho и G Style, а хореография е поверена на танцова формация VS Dance. Началото е в 20:00 часа на площада пред Общината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари