Криминалистите в Русе разкриха извършителите на две престъпления

0
50-годишен криминално проявен и осъждан е задигнал 5 бона в центъра на града
50-годишен криминално проявен и осъждан е задигнал 5 бона в центъра на града Снимка: БНР

Криминалистите в Русе разкриха извършителите на две престъпления

От служители на Първо РУ в гр. Русе е разкрит извършеният на 21.02.2022г. грабеж на сумата от 4500-5000 лева, извършен в централна градска част на гр. Русе. От извършените издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 50 годишен мъж – криминално проявен и осъждан от град Русе с постоянен адрес в град София, съобщиха от ОД МВР - Русе.  

Работата по случая продължава.

От служители на Второ РУ гр. Русе е разкрита извършената на 18.01.2022 г. взломна кражба от гараж в град Русе, кв. "Възраждане", от където са откраднати битови вещи и електроуреди.

От извършените издирвателни мероприятия по врене на специализирана полицейска операция е установено, че извършител на деянието са две лица съответно на 35 и 32 години.

Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Аз
    Честито! Време беше за Сефте! Вече е почти март месец. Други години още в началото на февруари успяват да разкрият поне едно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари