Криминалист за сина, убил родителите си: Има психологически проблем, който е тлеел дълго време

0
По думите му, ако родителите са установили някаква девиация в поведението на сина си, е било възможно в някакъв по-ранен етап да се предизвика някакво лечение или посещение при психолог
По думите му, ако родителите са установили някаква девиация в поведението на сина си, е било възможно в някакъв по-ранен етап да се предизвика някакво лечение или посещение при психолог Снимка: БНТ, стоп кадър

Двойно убийство разтърси Благоевград вчера. Син уби двамата си родители, след което подпали апартамента, в който живеят, за да прикрие следите си

 Какви са причините за тази трагедия - темата в "Денят започва"по БНТ коментира криминалистът Иван Савов.

"Този конкретен случай се разплита относително лесно от гледна точка на обстоятелствата, че имаме заподозрян от самото начало", обясни Савов.

Според него, действията на заподозрения се изразяват в стихийност.

"Извършителят в подобна ситуация планира да извърши деянието, но не планира как. Със сигурност тук има психологически проблем, който е тлеел доста дълго време", смята Савов.

По думите му, ако родителите са установили някаква девиация в поведението на сина си, е било възможно в някакъв по-ранен етап да се предизвика някакво лечение или посещение при психолог.

"Да не говорим, че има и сезонност на тези деяния - най-често ранна есен и късна пролет се случват, както и самоубийствата", подчерта криминалистът.

"Предполагам, че умисълът ще бъде доказан безспорно, така че не вярвам, че лицето ще се отърве от наказание", допълни Савов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари