Кремена Кунева сезира МОН за боя с участието на сина на Костадин Костадинов

1
Вие давате ли си сметка какво означава това депутат да провокира и да адмирира насилието на деца в училище, попита Кунева в социалната мрежа
Вие давате ли си сметка какво означава това депутат да провокира и да адмирира насилието на деца в училище, попита Кунева в социалната мрежа Снимка: Facebook / Личен архив

Вие давате ли си сметка какво означава това депутат да провокира и да адмирира насилието на деца в училище, попита Кунева в социалната мрежа

Народният представител Кремена Кунева ще сезира Министерството на образованието и ресорната комисия в парламента за случая с боя с участието на сина на Костадин Костадинов. Това обяви самата тя на страницата си във фейсбук.

Вчера лидерът на "Възраждане" разказа, че синът му е събирал подписи в училището си за референдума за запазването на българския лев. Негов съученик му се е противопоставил, в резултат на което Костадинов-младши започнал да му удря шамари. По-късно двете момчета се замесили в групов бой, а Костадинов се похвали, че в крайна сметка резултатът е бил 2:0 в полза на неговото дете.

"Вие давате ли си сметка докъде точно стигна руската рулетка?

Онзи ден от парламента се надпреварваха с Нинова да крещят “не пипайте децата!”.

Кои деца?

Тези, които са против еврото или които са за него?

Ето сега аз ще ви кажа! НЕ ПИПАЙТЕ ДЕЦАТА, че не знам дали на вас лева или рублата са ви кауза, НО ЗА МЕН ДЕЦАТА СА!

Нашите деца няма да бъдат жертва на платената ви пропаганда, нито ще позволя да бъдат “мобилизирани” на едни платени хибридни военни полета!

Още утре ще сезирам за случилото се и МОН и Комисията по образование, като се надявам на силната подкрепа и на Елисавета Белобрадова!

Вие давате ли си сметка?

Ние даваме ли си сметка?

ФРАНКЕНЩАЙН."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Алонсо
    Оле, оле...Тю да му се невиди и хибридността...Макар че не им е мястото в училище на подобни подписки..все пак.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари