Кремъл: Путин посети Мариупол

4
Руският президент е летял до там с хеликоптер
Руският президент е летял до там с хеликоптер Снимка: EPA-EFE / ALEKSEY NIKOLSKYI / SPUTNIK/KREMLIN / POOL

Руският президент е на работно посещение

Президентът на Русия Владимир Путин направи работно посещение в Мариупол, предадоха световните агенции, като се позоваха на руски медии, които цитираха Кремъл. Украинският град в Донецка област е окупиран от руските сили от май миналата година, предава БТА.

Руският президент е летял до там с хеликоптер, съобщи ТАСС, като се позова на Кремъл. После шофирайки кола, Путин е прекосил няколко района на града, като там е спирал, говорил е с жителите и е разгледал различни обекти. По време на това пътуване с него е бил и вицепремиерът на Русия Марат Хуснулин, който е информирал Путин за хода на възстановителните и строителните работи в Мариупол и околностите му.

Пресслужбата на Кремъл съобщава още, че Путин е провел и съвещание в командния пункт на специалната военна операция в руския град Ростов на Дон, предаде ТАСС. Тази визита там е била извършена на 17 март. Съпровождали са го руският министър на отбраната Сергей Шойгу и началникът на генералния щаб на руските въоръжени сили Валерий Герасимов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Русенец
    Напротив. Зеленски няколко пъти ходи на фронта. А Путлер, ако е въобще той, му е за сефте
  • 0
    6
    Анализатор
    От коментарите може всеки мислещият човек, да сложи на везната културата на авторите им.Номер едно,ти си един отровен русофоб,с ограничени възможности в съзнанието си.Да сравниш Путин с един клоун от киевския цирк, който се крие в убежищата при майките с колички,една парцалена кукла в ръцете на дядо Джо от Америка,означава,че ти аланкоолу,си лишен от елементарните представи за всичко действително което ни заобикаля.
  • 2
    5
    до 1/4 (не съм 2)
    Типично кухо тролче си, не отговаряш на конкретни въпроси, а само стандартните нападки и обиди с добре познатия и прозиращ стил ;) Надявам се поне да са ви вдигнали тарифата на коментар, че тия 10 стотинки (каквато за последно беше надницата) не си струват усилията да простееш пред цял народ.
  • 3
    4
    До 2
    По ранни доби са ви вдигнали с Кремля. Трудиш се. Един съвет - искай долари или евро за тези си постижения. Лъжат те с тези рубли.
  • -4
    3
    И так далее ...
    Като кацне на жълтите павета в София, тогава може и да е летял ...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари