Кражба в парламента - папката на раздора!

0
Цялата държава разграбиха, то не остана какво да се краде. Минаха на канцеларски материали, заяви потърпевшият Спас Гърневски
Цялата държава разграбиха, то не остана какво да се краде. Минаха на канцеларски материали, заяви потърпевшият Спас Гърневски Видео: NOVA

Светлина върху случилото се хвърли Младен Шишков

Депутат от ГЕРБ обвини депутати от левицата в кражба. Обект на посегателството станала папката на депутата от ГЕРБ Спас Гърневски, където било подготвеното му изказване за дебата за оставката на Цвета Караянчева.

Светлина върху случилото се хвърли Младен Шишков. Той разказа как соцдепутатът Драгомир Стойнев взел папката, после я дал на колегата си Георги Гьоков, който тръгнал да излиза от пленарната зала. Маноил Манев от ГЕРБ пък опитал да попречи на този акт, информира NOVA.

В тази зала се краде. Точно преди почивката г-н Гърневски, докато изчакваше реда си за изказване, колеги от БСП – г-н Стойнев….взе неговата папка, която той подготвяше близо два часа ….и беше връчена на г-н Гьоков. Георги Гьоков. Последствията бяха много по-тежки, защото г-н Гьоков по най-непристоен начин тръгна да излиза с тази папка от залата. След което беше посрещнат от колегата Манев и беше помолен тази папка да бъде върната”, заяви Младен Шишков от ГЕРБ. „Г-н Гьоков по най-безогледен начин започна да се съпротивлява. Шест човека от групата на БСП се нахвърлиха физически върху колегата Манев", допълни той.

Имам неща в моя телефон. Ако те излязат от телефона ми, ще попаднат в CNN и ще обиколят целия свят”, каза Антон Кутев от БСП.  

Ако има такива записи и компромати, да се сигнализира до Гешев, не може да се събират записи и компромати”, посочи Вежди Рашидов от ГЕРБ

"Комунистът си е комунист. Може да е една папка ама трябва да открадне нещо – аплодисменти. Цялата държава разграбиха, то не остана какво да се краде. Минаха на канцеларски материали”,  включи се и самият Спас Гърневски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари