Красимир Каракачанов е избран за председател на ВМРО - БНД

0
За кандидат за председател бе издигнат и Ангел Джамбазки, но повечето делегати на конгреса гласуваха за Красимир Каракачанов
За кандидат за председател бе издигнат и Ангел Джамбазки, но повечето делегати на конгреса гласуваха за Красимир Каракачанов Снимка: БГНЕС / архив

За кандидат за председател бе издигнат и Ангел Джамбазки, но повечето делегати на конгреса гласуваха за Красимир Каракачанов

Днес IX извънреден конгрес на ПП „ВМРО - Българско национално движение“ избра за председател Красимир Каракачанов, предаде БТА.

В новото ръководство на ВМРО влизат още заместник-председатели Милен Михов, Красимир Богданов, Карлос Контрера, организационен секретар за работа със структурите Александър Сиди, секретар по политиките за българите в чужбина Юлиан Ангелов, членове Ангел Джамбазки, Иво Пазарджиев, Георги Дракалиев, Антон Иванов, Красимир Червилов, Богомил Бранков, Стоян Божинов, Петър Петров, Георги Петров, Атанас Стоянов, Владимир Митов.

В този състав на Националния изпълнителен комитет на ВМРО – БНД има баланс между опитните в политиката хора и младите и енергични дейци на Организацията.

До избора на един председател се стигна след промяна в устава на партията, в който до момента беше записано, че се управлява от трима съпредседатели. Днес за кандидат за председател бе издигнат и Ангел Джамбазки, но повечето делегати на конгреса гласуваха за Красимир Каракачанов.

Конгресът на ВМРО даде заявка, че ще продължи да отстоява принципите на автентичния български национализъм и ще се бори за правата на всеки един българин, където и да се намира по света.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    123456
    Свиня противна!
  • 9
    1
    русенец
    Този "македонец" да не е изхарчил комисионните от договорите за покупка на въоръжение и от продажбата на военно имущество? Защото май пак драпа да се нареди около държавната софра. Баси безочливият таен доносник на ДС.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари