Красавицата и кариерата

2
Не е ли "прекрасно", когато сексапилът среща амбицията?
Не е ли "прекрасно", когато сексапилът среща амбицията?

Публикуваме коментар на Пламен Петров относно хубавиците със съмнително минало и неясни качества, заемащи депутатски места у нас:

"КРАСАВИЦАТА И КАРИЕРАТА 

Грехопадението и образованието.. Дали повечето знания изкушили Адам и накарали Ева да стане депутат? Или по-скоро е въпрос на умения..Знае ли човек..

Прочее преди време в ДАБЧ имаха танцувачка на колец, простете на пилон, за Началник, а колко други знайни и незнайни знойни девойки служат гордо на Родината заели бойният си пост (най-вече хоризонтално). Види се такава е човешката природа. Друго си е да си млад, красив, гъвкав и с понижена социална отговорност ..

Направо да си го кажем по нашенски: убавото се си е убаво - и отгоре, па и отдоле..А вие само мрънкате за компетентност, обща култура, опит, стаж..Сичко си има момето бря..Дет се вика, де е расло, де е пасло.. Бела, цървена, като мартеница засмена!

И въобще, не е ли прекрасно, когато сексапила среща амбицията? Ма то не може всички да сте умни очиларки бре, друго си е яката дупара някой да я бара..

Айде у лево и си пийте кайвето, че е хем е съботно, хем е 7:35 !

Никакво спане до обед и после да ми списувате, рано пиле- рано пее! (И рано го колят)"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Вече втори ден вали. Мъжа ми е в депресия, стои и гледа през прозореца. Ако не спре да вали, ще трябва да го пусна вътре...

Харесай Дунавмост във Фейсбук