Георги Стоилов започва кариерата си като строителен техник в Русе

0
Стоилов оглави дирекция "Контрол по срочността на документооборота, канцелария и комуникации" в Община Русе
Стоилов оглави дирекция "Контрол по срочността на документооборота, канцелария и комуникации" в Община Русе Снимка: Община Русе

Стоилов оглави дирекция "Контрол по срочността на документооборота, канцелария и комуникации" в Община Русе

Георги Стоилов бе назначен на длъжността директор на дирекция „Контрол по срочността на документооборота, канцелария и комуникации“ в Община Русе. До началото на годината той изпълняваше длъжността заместник главен инженер във ВиК – Варна.

Георги Стоилов е роден в Русе и е завършил средното си образование в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Пеньо Пенев“. Той е възпитаник на Русенския университет, където придобива бакалавърска степен с професионална квалификация „Машинен инженер" и магистърска степен с квалификация „Инженер топло и газоснабдяване“.

Своята професионална кариера започва като строителен техник в Русе, след което работи като специалист ВиК мрежи и съоръжения в местното водоразпределително дружество. Бил е ръководител в Областна дирекция на Държавен фонд „Земеделие“ в града.

В периода 2017 - 2021 г. Георги Стоилов е народен представител в 44-ото Народно събрание от 19 МИР - Русе. Опит в общинската администрация натрупва като директор дирекция „Инфраструктура, строителен и инвеститорски контрол“.

Със своя богат професионален опит Георги Стоилов ще допринесе за осъществяването на информационната политика и публичното представяне на дейността на общинската администрация, считат от Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    10
    Данъкоплатец
    Тоя колко пъти ще се връща в Община Русе? Като е специалист защо толкова често сменя работата? Аман от намиране на работа за наши хора!
  • 7
    9
    Ti
    Целият град чака да се подреждат клоните на дърветата и като цяло да се отрежат опасните дървета, но пред у тях ги отрязаха приоритетно!
  • 13
    8
    чул през ключалката
    Този борсук Корнелия ще го прави пак депутат.
  • 16
    7
    Ходжа байрямлия
    ...и ще завърши кариерата му някой колега поп в Чародейка или Басарбово.
  • 33
    6
    "Контрол по срочността на...
    "Със своя богат професионален опит Георги Стоилов ще допринесе за осъществяването на информационната политика и публичното представяне на дейността на общинската администрация, считат от Община Русе."......................ахахахахахахахахахахахахахах, общински урунгели начело с оная лакърдия Пенчо селфито спрете се, не остана дъно, копаете под него!!!!!!!!!!!! Бааааахти подигравката с иначе този хубав град!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари