Красавица от Русе ще представи България на конкурса "Мисис Свят"

21
Адриана Иванова е носителка на титлата Mrs Bulgaria World 2021
Адриана Иванова е носителка на титлата Mrs Bulgaria World 2021

Адриана Иванова е носителка на титлата Mrs Bulgaria World 2021

Новата Mrs Bulgaria World 2021 (Мисис България Свят) е Адриана Иванова.

Тя е единодушно избрана от световната комисия и борда на директорите на Mrs World (Мисис Свят) да представи България на най престижния и с най-големи традиции конкурс за омъжени жени в Света MRS WORLD през 2022г.

Това съобщи представителката на световния форум Анита Мейзер:

Адриана Иванова е родена в гр. Русе. На 41 години е, омъжена с един син на 6 г. Красавицата живее от 15 г. в Лас Вегас. Работи в казиното New Orleans. Освен това развива собствен бизнес - има и два онлайн магазина.

Завършила е средното си образование в България, град Русе. Прекъснала е колежа в Лас Вегас след като е родила сина си, за да може да се отдаде изцяло в отглеждането му.

В момента Адриана се занимава с организацията на концертите на нашите звезди, които идват на гастрол в столицата на хазарта. На 13 октомври в българското заведение “Balkan” ще гостуват двете големи звезди на България Азис и Галена.

Нейната фондация “Happy Kids, Better World” помага на деца във всякаква нужда. Прави различни дарения, като последното е в помощ на раково болно дете от Лас Вегас. С помощта на приятели и близки събира средства, като цялата сума ще бъде лично предадена на родителите на детето след концерта на Азис и Галена където ще бъдат събрани още средства.

Шефката на българския конкурс призовава потребителите да пожелаят успех на красивата Адриана, която ще представи България достойно на 15 януари догодина на сцената, на която години наред са пели Елвис Пресли, Барбара Стрейзънд и още много световни звезди. Конкурсът ще се проведе в хотел West Gate, бивш Hilton, Las Vegas.

Адриана е официално и легитимно титулувана от борда на директорите на световната организация.

Тя е единствената, която официално притежава световния сертификат и никоя друга няма право законово да носи тази титла изписана по този начин, добавя Анита Мейзер, която през 2014 бе обявена за самозванка от Меги Савова, организатор на конкурс с марка „Мисис България“.

Световното състезание за омъжени хубавици ще се проведе в Лас Вегас през януари, и шесе излъчва на живо в сайта на модния форум „mrsworld.com“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари