Красавица от Русе спечели първо място на конкурса „Малка Мис Свят” 2016

0
11-годишната Ралица Ангелова от Русе отново се завърна с първа награда от международен конкур
11-годишната Ралица Ангелова от Русе отново се завърна с първа награда от международен конкур

11-годишната Ралица Ангелова от Русе отново се завърна с първа награда от международен конкурс.

Този път тя спечели титла в детски конкурс за красота и таланти „Little Miss World 2016 г., който се проведе в Бургас, разказа майка й Миглена Ангелова.  Освен приза за първо място, малката русенка спечели и приза за Посланик на мира. На този конкурс са участвали деца от Турция, Русия, Украйна, Индия, България, Унгария и Южна Африка, пише briagnews.bg.

Тази година 10-то издание на конкурса „Малка Мис Свят” 2016 преминал под наслов „Спрете насилието над животните”. Поредната благотворителна кауза на малките участници е насочена към приют за животни-инвалиди в Казанлък. Всички средства, които са събрани благотворително във финалната вечер, са дарени на приюта за животни. Една от вечерите бе посветена на различните нации.

Претендентките за короната  представиха своята национална кухня и характерни вещи от бита. Малката Ралица  изуми журито със сърп с паламарка, хурка с вретено, старовременни автентични цървули, българска туршия, луканка, кисело мляко, прясна питка със шарена сол. За родителите на участниците бе  организиран специален конкурс,  в който те са дефилираха с национални носии. Във „Вечерта на нациите”  журито удостои майката на Ралица Ангелова-Миглена, с приза „Кралица на нациите“ за представянето й с автентична хърцойска носия.

В големия финал са участничките се представиха в три кръга. В първия дефилето бе с ретро рокли, във втория- с национални носии, като всяка разказа за себе си на английски и руски език. Третият кръг бе запазен за вечерните тоалети.

Малката русенка е ученичка в шести клас на СОУ „Възраждане” с изучаване на английски и руски език. Ралица е носителка на множество първи места от международни конкурси за детска красота, както и на титлата „Grand Prix” на Международния конкурс за детска красота „World Little Sypermodels” 2015, който се проведе в Гърция.

Източник: briagnews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари