Крайният срок за прием на заявления за участие в Коледния базар е 28 август

0
Базарът ще бъде разположен на площад „Свобода”
Базарът ще бъде разположен на площад „Свобода” Снимка: Dunavmost / архив

Базарът ще бъде разположен на площад „Свобода”

Във връзка с организацията на Коледен базар на площадСвобода”, местната администрация напомня, че неправителствени организации с нестопанска цел, които желаят да вземат участие в базара, следва да подадат заявление до кмета на Община Русе, в което да посочат периода, за който желаят да участват, целите и планираните дейности.

Заявления за участие (в свободен текст или по образец) се приемат до 28 август в Центъра за информационно и административно обслужване на Община Русе, гише №2, както и на и-мейл: [email protected].

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    До Менчо Арабина
    А Циганския пазар пред Първа поликлиника кога ще разтурите? Болните не могат да преминават по тротоара за да влязат в болницата заради тези сергии! Менчо действай!
  • 6
    2
    Зомби 1
    Началникът бърза, че наесен му изстива мястото, а трябва да захлеби и от Коледата, когато той ще е клиент на Кьовеши.Има да обяснява от къде пари за всичките му нови придобивки. Кьовеши. Заповядай в нашият много разбит и мръсен град, за да наложиш цялата сила на EU закони.
  • -2
    1
    Silent HILL
    Русе е като град на ужасите ! Вижте на снимката, някакви зомбита се разхождат в сивия град.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари