Край на вноса на руски петрол

0
От 1 март България не може да използва и да внася руски петрол за производство на горива
От 1 март България не може да използва и да внася руски петрол за производство на горива

От началото на 2024 година беше прекратен и износът на преработени продукти

От 1 март България не може да използва и да внася руски петрол за производство на горива. След решение на парламента дерогацията окончателно отпадна.

Първоначално изключението трябваше да е в сила до края на годината, но депутатите намалиха значително срока, за да не се финансира индиректно Русия. От 1 януари беше прекратен и износът на преработени продукти.

Според бранша това няма да доведе до скок в цените на колонките. Очакванията са те да се задържат около сегашните им стойности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Българин
    До 3 не е усраинско еврейче а бесарабско еврейче! Това е мелез защитаващ чужди интереси! Един пробит джендър работещ в кол центъра на бившите вече нетуоркс ако още малко лази и имената му и инфо ще цъфнат за него! Да се крие тази мишка и да не лае защото е в чужда държава - за неговата любима спинозна усрайна има мобилизация!
  • -1
    4
    Българин
    Охх, от раничко ми се възпали ануса от тая новина. Още повече ме заболя като се сетих, че България и ЕС продължават да купуват руски газ и руски петрол, но през посредници и на двойни цени. Дано скоро да намеря някой загорял афганец да ме оправи, че не знам как ще изкарам месеца.....
  • 4
    3
    абе,
    украинското еврейче, пак ли си се възпалило рано сабале?!?
  • -8
    2
    Българин
    УРААААААА! Бавна и мъчителна смърт за окупатора ТероруZZшлямистан! АМИН!!!
  • 12
    1
    Веси
    Началото на чапатия започва американски ли ще внасяте олигофрени?Хората на екскурзия не ви пускат да се разходите американци ще ставате амсалаци продажни!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари