Край на нежеланите рестартирания на Windows 10

0
Вече няма да има внезапни обновления, които досега ни поставяха в инфарктни ситуации
Вече няма да има внезапни обновления, които досега ни поставяха в инфарктни ситуации

Ако ви се е случвало вашият Windows 10 да се рестартира внезапно за налагането на обновления, а вие да загубите документа, който в момента редактирате, трябва да знаете, че Microsoft вече няма да позволи да се случи подобно нещо.

Сега от компанията обещават, че с помощта на машинно обучение, Windows ще знае кога вършите нещо важно на машината си. Характеристиката вече е достъпна в инсайдърското издание Windows 10 Insider Preview Build 17723 (RS5).

Налагало ли ви се е да спирате това, което правите или да чакате компютъра ви да стартира, защото устройството се обновява в грешното време? Ние ви чухме и за сме сигурни, че нещата вървят по план, ние подобряваме логиката на ъпдейтите, за да използваме нова система, която е далеч по-адаптивна и проактивна. Тренирахме предиктивен модел, който може да предвиди кога е точното време рестарт на устройството ви. Което означава, че ние не само ще предвидим дали използвате устройството си преди да започнем, но също ще се опитаме да предвидим, дали не сте напуснали току-що устройството си, за да си вземете чаша кафе и да се върнете скоро“, пишат от компанията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари