Коя е убитата и разчленена жена в Русе?

7
Тя е съпругата на общински съветник от ГЕРБ и известен бизнесмен
Тя е съпругата на общински съветник от ГЕРБ и известен бизнесмен Снимка: Русе Медиа / архив

Полицията в Русе разследва тежко престъпление.

Жената на общинския съветник от ГЕРБ в РусеБедрос Пехливанян, е намерена убита и разчленена край Русенски Лом.

Сигналът за изчезването на Ери Пехливанян е подаден в петък от близки на жената. След оглед на семейното жилище, разследващите намират следи от влизане с взлом. По информация на Bulgaria ON AIR от къщата са липсвали и 50 хил. лв.

Окръжният прокурор в Русе разкри подробности за убийството

В понеделник по поречието на Русенски Лом разследващите намират разчлененото тяло на жена. Все още тялото не е разпознато, но по всяка вероятност останките са на изчезналата Ери Пехливанян.

Късно снощи полицията в Русе е задържала двама мъже от русенското село Иваново, които са направили пълни самопризнания и са отвели разследващите до разчлененото тяло на жертвата. Арестуваните са с множество криминални прояви. Единият от тях е 49-годишен бивш спортист.

Еранухи Пехливанян е завършила Ветеринарно-медицинския институт в Стара Загора през 1988 година и по професия е зооинженер. Със съпруга ѝ имат един син.

В данъчната си декларация, подадена в началото на 2020 г. пред КПКОНПИ, Бедрос Пехливанян посочва, че семейно притежава 3 автомобила БМВ за общо 301 600 лева, като най-новото попълнение е негово лично, закупено през 2016 година за 131 000 лева, а останалите две са на името на съпругата му Еранухи, пише в. "Утро".

Двамата декларират общо 8 депозита в лева и евро за над 540 000 лева като основна част от тях са на името на половинката му. Като налични спестявания съветникът е посочил 13 000 лева. Семейството е собственик на 13 имота предимно в Русе, които притежава изцяло или отделни дялове като повечето са придобити назад във времето и също са на доста солидна стойност - 277 729 лева. Съпрузите декларират притежаване на акции в "Алианс сървиз" ЕАД, където съветникът е член на борда на директорите. Самият Пехливанян посочва, че е управител и притежава 100% от "Гален Русе" ЕООД, "Гален" ЕООД, "Астрейфарм" ЕООД, "Херонфарм" ЕООД.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари