Коя е първата на Фики

0
Младият певец си пада по каки
Младият певец си пада по каки

Фики Стораро завинаги ще помни кака си Галена, защото именно с нея е направил първите си стъпки в любовта, разбра HotArena

Младият Стораро си паднал по изкусителната Галя още като я видял за първи път. Това станало през 2013 г., когато все още прохождал в музикалната си кариера. Двамата изпълнители записват дуета си „Кой”, а по време на работата по песента между тях прехвърчат искри, които бързо се пренасят в кревата.

Според светската клюка, Галена и Фики имали връзка в продължение на няколко месеца, като най-често давали воля на взаимните си чувства по време на общи участия. Твърди се даже, че на моменти мъжът на Галена – бизнесменът Галин, е бил на косъм да излови половинката си на калъп с нейния млад колега, но за тяхно щастие това така и не станало.

Официалната версия, която Фики поддържа, е че е правил секс за първи път, когато е бил на 14 години, и не казал на майка си, а само на баща си. Според светската клюка обаче той доста е свалил възрастта на първия си полов контакт. Истината била, че е легнал с жена за сефте на 18-годишна възраст, и то именно с Галена. Изпълнителят лъжел, защото се притеснявал, че ако каже истината, ще навреди на имиджа си на секс символ.

По времето, когато е въртяла любов със Стораро-джуниър, палавата Галена е била на 28 години. Разликата във възрастта между нея и Фики е цели 10 лета. Младият певец обаче определено си пада по каки. Известно е, че след колежката си от Смядово той доста време е мачкал чаршафите и с нейната най-голяма конкурентка – Преслава.

Въпреки това, когато нещата опират до женене, си избира момиче на своята възраст, за което дори се твърди, че е девствено и се пази за първата брачна нощ, предава Уикенд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари