Костадин Костадинов: Това НС е мнозинство от безразборна евроатлантическа тълпа

1
"Доволни ли сте от това, което виждате в тази зала?", попита Костадинов от парламентарната трибуна
"Доволни ли сте от това, което виждате в тази зала?", попита Костадинов от парламентарната трибуна Снимка: БГНЕС

"Доволни ли сте от това, което виждате в тази зала?", попита Костадинов от парламентарната трибуна

Уважаеми сънародници. Искам да ви питам доволни ли сте от това, което виждате в тази зала? Харесва ли ви резултата от изборите? Допада ли ви, че за пореден път НС ще събере не народни представители, а мнозинство от безразборна евроатлантическа тълпа.

Ние от "Възраждане" няма да говорим от името на целия народ, но за добро или зло - и никой друг не може. Защото българският народ се въздържа от участие в изборите, затова никой няма как да говори от негово име.

Това каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в реч пред Народното събрание, предаде БГНЕС.

Не знаем какви са причините повече от 61% от българите да не гласуват, но се досещаме: апатия, нихилизъм, неверие, отчаяние, униние, душевна леност и деградация. Всичко това на практика пише смъртната присъда на народа и държавата ни, допълни Костадинов.

На фона на това, докато на няколкостотин километра от границите ни се води война, чиито икономически последици вече поглъщат целия ни континент; докато инфлацията разяжда икономиката ни, цяла седмица още несвиканото НС се занимаваше с най-важния казус в държавата ни дали днес да присъстват посланиците на Русия и Беларус.

Евроатлантическата тълпа тук със своето инфантилно поведение привежда тази присъда в действие всеки ден. Ето защо пак питам - от тези хора ли очаквате да ви управляват добре, да са справедливи и безкористни в действията си, и да поставят българския интерес над всичко, както се заклехме всички преди малко?, попита още Костадинов.

Той прочете пред депутатите и две стихотворения на Иван Вазов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    4
    colibri
    Такива антибългарски предатели трябва да бъдат увесвани на някой кран за назидание на останалите рушлямски мекерета и тъпи тролчета.
  • 6
    3
    МАРИЯН ДИМИТРОВ
    КОСТАДИН КОСТАДИНОВ: ПРЕДАТЕЛИТЕ ВИНАГИ СВЪРШВАТ ПОЗОРНО!
  • 15
    2
    Само така!
    С теб сме, Коце! Еби им майките продажни, на всички проамерикански подлоги!
  • -11
    1
    Бивш
    Човекът е за ЛУДНИЦАТА !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари