Дране и счупени очила на заседанието на парламента

3
Костадинов и Цончо говореха за меки китки, двамата най-много силно ни съмняват в това отношения, каза Явор Божанков
Костадинов и Цончо говореха за меки китки, двамата най-много силно ни съмняват в това отношения, каза Явор Божанков Снимка: БГНЕС

Костадинов и Цончо говореха за меки китки, двамата най-много силно ни съмняват в това отношения, каза Явор Божанков

Народните представители събраха кворум и минути след заседанието започна спор, породен от две декларации - по една на "Възраждане" и на ПП-ДБ, предаде БГНЕС.

"Преди близо 3 години в България започнаха протести, в които се включиха стотици хиляди български граждани. Протестите искаха оставките на тогавашния премиер Бойко Борисов и главният прокурор Иван Гешев. Зад тези протести застанахме ние, но и други партии, които тогава се бореха на думи с всичко това, а днес преговарят за кабинет с тези, които дълги години наричаха "мафия". Това заяви Искра Михайлова от "Възраждане" от парламентарната трибуна.

"Мирният характер на демонстрациите не попречи в тях да бъдат наранени стотици, а хиляди хора загубиха работни места. Цялата енергия на протестите беше брутално предадена от тези, които днес разговарят с ГЕРБ за общо управление и търсят подкрепата на ДПС", добави Михайлова. Според нея от записите, които изтекоха преди дни, се е оказало, че има предатели не само на собствените си думи и избиратели, но и на страната като цяло.

Михайлова призова вторият мандат да бъде върнат обратно на президента. "Ако сглобите тази абсурдна коалиция на обвиняемите само за да угодите на вашите началници, бъдете сигурни, че още на следващия ден ще призовем всички наши избиратели, но и вашите омерзени избиратели, да дойдат тук, в парламента, и ако се наложи - и вътре в него, защото всяко лицемерие и всяко предателство има своя предел. Вие прекрачихте границата", каза още Михайлова.

Явор Божанков от ПП-ДБ контрира и заяви, че българският национален интерес е в този момент да имаме правителство, а чуждият интерес е да нямаме такова. "Събитията от последните дни са част от подреден план, и когато "Възраждане" говорят за външна намеса знаем си ги. Те говореха за ваксините, излязоха ваксинирани, Костадинов и Цончо говореха за меки китки, двамата най-много силно ни съмняват в това отношения, за Еврото, а сега за национални предатели. По логиката, която сега сме видели, националните предатели са точно те", категоричен е той.

След изказването на Божанков депутати от “Възраждане” отидоха на парламентарната трибуна, последваха ги народни представители от ПП-ДБ, и страстите се увеличиха, като се започна с реплики и бутане. Манол Пейков от ПП-ДБ е одран по бузата, а депутат от “Възраждане” се оказа със счупени очила. Дори и след обявена почивка страстите в залата не стихват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    До "До коментатор номер 2"
    Като гласоподавател на ПП -ДБ, ти отговарям че не съм отвратен, а даже облекчен, не защото оневинявам Борисов и придворните крадци на ГЕРБ, а защото този съюз между двете партии може веднъж за винаги да разтури и разкара руската фашизуидна кочина, която също се е споила с ДС и червената мафия. Така че на този етап гледам на Борисов, като " защитен свидетел" срещу руската мафия в България, стига да не обърне палачинката.
  • 2
    6
    Независим
    Явно избираме Елитни хулигани и най- големи Мафиоти ! При следващи избори всички кандидати да проведат състезание по бойни изкуства и който спечели, него ще изберем ! Парламентът е тепих и нищо повече! Жална ни майка ! Трябва пълен блокажи на изборите !
  • 0
    5
    До коментатор номер 2
    Защо не коментирате изказването на Възраждане по същество- там се казва, че е неприемливо тези, които бяха срещиу мафията ГЕРБ и вожда им Бойко сега да се съюзяват с тях и да искат правителство на всяка цена. Те се появиха в политиката като пълно отрицание на ГЕРБ и дълго време отстояваха докрай това, а сега много бързо и рязко си смениха мнението. Това нима не е сценарий, зад който стоят мутрите и хора от подземния свят от времената на СИК и ВИС, откогато започва и кариерата на пожарникаря от Банкя?!
  • 4
    4
    Ганьо
    Абе, тоя Манол Пейков няма ли най-накрая да го приберат на 4-ти километър. Има си нужда от специализирана помощ човека. Не може такива индивиди да ни решават съдбата.
  • -4
    3
    Свободен
    Десните партии не стават за нищо! Как пък една центристка не се създаде за толкова години?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари