Кирил Петков: Налице са атаки срещу парламентарната република

0
Ще работим за демократично редовно правителство, каза съпредседателят на ПП
Ще работим за демократично редовно правителство, каза съпредседателят на ПП

Ще работим за демократично редовно правителство, каза съпредседателят на ПП

„В последните дни са налице атаки срещу парламентарната република. Цитирам „Възраждане” – „В момента, в който те излязат на трибуната, ние ще ги свалим, ще ги унищожим до крак, ще организираме преврат”. Нека да е ясно България е парламентарна република, европейска държава, демократична страна. Ние ще бъдем гарант, че независимо от провокациите, тези аспекти на България ще останат. Ще работим днес за едно работещо, демократично, редовно правителство”. Това заяви на брифинг в кулоарите на парламента съпредседателят на ПП Кирил Петков, предаде NOVA.

Той даде думата на Явор Божанков да дочете декларацията си, която беше прекъсната от напрежението в пленарна зала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    До 1
    Да не си объркал ПП ДБ с Нагаждане,или спък си опорка на последните?Нека сами си преценим ситуацията,нямаме нужда от ментори....
  • 1
    1
    Kennedy
    Хора, усещате ли, че измамниците от ПП-ДБ се гушнаха с престъпниците от герп и сега отчаяно се опитват да изперат мутрата боко-тиквата, И ДА МАХНАТ ПРЕЗИДЕНТА Във фейсбук са качили видеоклип, как ПП-ДБ са събрали и са изкарали на протест някаква тълпа от дрогирани, зомбирани подлоги, които скандират, че президентът уж бил руско мекере и трябвало да има насилие и майдан в България за да бъде махнат... Тея продажници и предатели от ПП-ДБ и гроп, ако се докопат до властта, готвят на българите майдан, гражданска война и украинския сценарий. ДО ТУК НЯМА СЪМНЕНИЕ, ЧЕ СЕ СЛУЧИ НЕМИСЛИМОТО - ПП-ДБ СЕ ГУШНАХА С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГРОП И СЕГА ИСКАТ ДА МАХНАТ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ.... СПОРЕД МЕН, СЛУЖБИТЕ, КОИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА БЕЗОПАСНОСТТА НА ПРЕЗИДЕНТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВАТ НЕЗАБАВНО!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари