Костадин Костадинов: Свидетели сме на кадифен държавен преврат

3
Това, което се случва в НС е безпрецедентно, заяви той
Това, което се случва в НС е безпрецедентно, заяви той Видео: NOVA

Това, което се случва в НС е безпрецедентно, заяви той

Свидетели сме на един кадифен държавен преврат. Това каза Костадин Костадинов от „Възраждане” от трибуната на НС, цитиран от Нова телевизия.

„Това, което се случва в НС е безпрецедентно. Някои го наричат задълбочаване на политическата криза. От „Възраждане” го наричаме разпад на статуквото и панически зле прикрити опити то да бъде съхранено на всяка цена, с цената на какъвто и да било компромис. Може би сме свидетели на началото на един очистителен процес. Дали това ще стане зависи от волята и енергията на българския народ. За съжаление, обаче на част от така наречения политически елит виждаме, че нашият народ не е господар на нашата страна. Той по-скоро е превърнат в гостенин в собствената си родина”, обясни Костадинов.

„Когато беше изслушването на шефовете на службите, бяха изнесени потресаващи факти, не само заради изнесения публично официално запис от заседанието на втората по големина политическа сила в България, който повдигна завесата на задкулисието, но и заради това което излезе като свидетелства от страна на ръководителите на българското контраразузнаване. Хора, които трябваше да бъдат арестувани на секундата след завършването на това изслушване, сега се канят да управляват държавата”, допълни той. По думите му не се обсъжда кабинет на България, а на американския посланик.

14 от фигурите вътре в проектоправителството са пряко или косвено свързани в един момент от своя живот с американската държава”, каза още лидерът на „Възраждане”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    5
    до 3
    Отивай, че положението е плачевно. Има около 30 човека и единия даже е само по-слипове и шкембе. Покажете цветът на нацията! Антиподът на умно-красивите хахаха
  • -3
    4
    До 3
    Тролче,вече те няма в ефира !
  • 4
    3
    ...
    много добре казано. браво, Костадине ! зад теб сме. излизам в отпуск и отиваме да събаряме парламента.
  • -5
    2
    Лумпен
    Палячо
  • -5
    1
    копейкин
    БСП + Вгъзраждане - вагон - масква
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари