Костадин Костадинов: След евроизборите ще се внесе петиция в ЕП

0
"В този си вид ЕС заплашва европейската цивилизация", смята лидерът на ПП "Възраждане"
"В този си вид ЕС заплашва европейската цивилизация", смята лидерът на ПП "Възраждане" Снимка: ПП "Възраждане"

"В този си вид ЕС заплашва европейската цивилизация", смята лидерът на ПП "Възраждане"

ЕС сега е превърнат в политическа организация и заплашва европейската цивилизация. Ние смятаме, че в настоящият момент е вреден.“ Това каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, чиято партия представи листа за евроизборите пред bTV НОВИНИТЕ.

Петър Волгин ще бъде втори в листата за евродепутати на „Възраждане“. Водач на листата на „Възраждане“ е народният представител Станислав Стоянов.

Той обясни, че от партията искат ЕС да се върне към ролята си на културна и икономическа общност. „Няма как сами да се справим в ЕП, има и други суверенистки организации като нашата, които настояват ЕС да се върне към корена си“, каза още Костадинов.

Той заяви, че още на първия ден след евроизборите ще се внесе петиция в ЕП.

И тя да бъде гласувана в Европейския парламент, за да може да се проведе референдум да може ли да влезе България в еврозоната, или не. Ние събрахме 604 000 подписа миналата година, които бяха погазени от мнозинството в парламента и Конституционния съд. Надяваме се тази петиция през Брюксел да я придвижим и България най-накрая да се съгласи със законите на собствената си страна“, коментира лидерът на „Възраждане“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    5
    Потрес!
    Забравих да спомена, че аз съм широкоанален травестит и много разбирам от пишки! Надявам се скоро да лапна някоя, че не съм слагал нищо в уста от дни!
  • -4
    4
    До трети
    Световната цивилизация ще спечели единствено и само когато джуджето диктатор се пресели при Сталин, Кобзон и другите подобни боклуци. Времето на варварските империи отмина още преди век някъде. Последната империя си отиде безвързвартно през 1990 - 1991 година.
  • 0
    3
    Салим Кривия
    Коцьо, и като дойдеш на власт, да изхвърлиш всеки един украинец от държавата ни, малко модерен възродителен процес да прокараш. Да си отиват по къщите или каквото е останало там от тях и да помислят да свалят ли Зеленски или да пукнат за сащ и да нахранят мишките в окопа. И в двата случая световната цивилизация печели.
  • -3
    2
    Предложение
    Предложение за тези, които хакат минуси на коментарите за Копейкин и кочината му. Стига се висели в Дунавмост да злобеете, ами започвайте да събирате рубли за пластична операция на висящата устна на урода от снимката, че вече му текат лигите, пък го дават по телевизора. Увреждането вероятно е резултат от многогодишните мангалски кръвосмешения.
  • -5
    1
    Потрес!
    Никога не съм си представял, че мога да бъда благодарен на примата Копейко Късопишков за нещо в този живот и в тая вселена! А то ето, има защо - ще отърве националния ефир от гнусната рушлямска подлога, използвания ушат презерватив Вулвин! Браво, Копейкин, так держать! И да не се връща, ако може и на тоя свят даже, а след него и цялата ви глутница! :))))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари