Костадин Костадинов: Ще бъде ли арестуван Кирил Петков, веднага щом се върне в България?

5
България не е държава, а е колония. Завладяна държава, коментира лидерът на "Възраждане"
България не е държава, а е колония. Завладяна държава, коментира лидерът на "Възраждане" Видео: БНТ

България не е държава, а е колония. Завладяна държава, коментира лидерът на "Възраждане"

"Съгласуването с чужди посолства, а в случая посолство, е национално предателство. Хората, които извършват това деяние не трябва да получават мандат, а трябва да получават обвинения." Това заяви от трибуната на Народното събрание председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Ще бъде ли арестуван Кирил Петков, веднага щом се върне в България, защото на мен ми се случи преди 3 години, на 2 септември 2020 година, когато бях привикан нарочно, по времето, когато имаше голям протест. Бях арестуван буквално на улицата и вкаран в Централния софийски затвор", посочи Костадинов. "И по-важният въпрос е, дали Петков изобщо ще се върне в България", допълни Костадинов.

"България не е държава, а е колония. Завладяна държава", коментира още лидерът на "Възраждане".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    19
    Анонимен
    Не, няма да бъде.
  • 4
    18
    Made in USA
    Не знам от какви адреси какво пропаганда се сипе, ама от на макя ти путката се е изсипало едно огромно проамериканско продажно лайно! Миризливо, смрадливо, по НАТО-вски стандарт!
  • -5
    17
    До тролчето
    Късопишков няма да ти помогне ! Омитай се, но не знам къде !
  • -7
    16
    Реалист
    Очевидно е активирането на пропутинската измет ! От 4 адреса се сипе руска пропаганда и промиване тотално ! До 2 дни ,да се надяваме ,че ще има ''затапване '' от службите по руски образец ! А след индентификацията на ''Мястото'',ще последва и мярка на ''даване на показания'' Умната ей,американецът е тук !
  • -4
    15
    вгъзроден трол
    Така става когато във вгъзрожденския трол чат пуснат линк към публикация споменаваща Копейкин. Активират се общо около 2 трола с по 10 проксита. Костя им плаща VPN абонамента така като гледам IP адресите :D Тоя гений последния си наби самичак 17 палеца за минута. Сякаш коментара му ще има повече тежест. Моето момче, тежките коментари са тези с аргументи, а не тези нецензурните написани с пяна на уста поради липса на аргументи и интелект :D
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари