Костадин Костадинов: Призоваваме ви да не спазвате тези мерки

2
Ако някой все пак бъде глобен, Възраждане ще му окаже помощ
Ако някой все пак бъде глобен, Възраждане ще му окаже помощ

Ако някой все пак бъде глобен, Възраждане ще му окаже помощ

"Възраждане" призова гражданите да не спазват ограничителните COVID-мерки и обеща да помага на хората, които бъдат глобени заради нарушения.

Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на партията Костадин Костадинов. Той се закани още да търси наказателна отговорност от провеждащите ограничителната политика и дори обеща да търси наказателна отговорност от инициаторите, ако партита му спечели изборите.

"От днес във Варна и много други градове в страната влизат в сила нови "антиепидемични" мерки. В тази връзка Възраждане заявява следното:

1. Призоваваме ви да не спазвате тези мерки.

2. Предупреждаваме местните институции да не пишат актове на нормалните хора, искащи да дишат и живеят нормално.

3. Ако някой все пак бъде глобен, Възраждане ще му окаже помощ.

4. Ще търсим наказателна отговорност от престъпниците, които провеждат тази политика.

5. Спечели ли Възраждане изборите, ви обещавам, че след 2 октомври ще забравите веднъж завинаги за маски, мерки, ограничения и всякакви други подобни извращения."

"Възраждане" не за първи път се противопоставя на мерките срещу епидемията от коронавирус, въвеждането на сертификатите, както и срещу ваксинацията, след което се оказа, че голяма част от депутатите на парламентарната група са ваксинирани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    ';lksdakjdjkasjsdjkakjsk
    До 5: Много искате сащ да ви ръководи, а не чиста България на БЪЛГАРИТЕ! Туморът сащ е злото!
  • -4
    5
    До 4
    Само като ти чета глупостите,си мисля, колко ли са като теб,които ще отидат и пуснат бюлетина за този,който се прегръща и ръкува с ДПС и ГЕРБ?Но за вас това няма значение,друго си е да вярваш в лъжата!
  • 4
    4
    джо бидон е от страна урод
    Коментатори 1, 2 и 3 са платени от фондация "америка срещу България" и са пропагандатори на уродите от сащ! Разбира се, че Костадинов е прав! Какви мерки, какви маски, какви шарки, какви настинки........... американската пропаганда по целия свят с купените им медии не изненадва никого, но населението е податливо на американска пропаганда, а шпионите им в държавите натискат, защото им се плаща да пропагандират! Костадинов е прав!
  • -4
    3
    Този Костадинов
    е отявлен американски шпионин ! Вижте му физиономията и надали ще се намери редовен гражданин да не види ехидната ЦРУ физиономия.
  • -12
    2
    112
    Наистина тоя е НЕНОРМАЛЕН !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари